Ja s'ha obert el termini per presentar cartells per a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Hi haurà dues categories, una d'adults i una infantil-juvenil

Hi haurà dues categories, una d'adults i una infantil-juvenil

Ja s'ha obert el termini de presentació de cartells per la Festa Major de Valldoreix. El concurs es divideix en dues categories, una d'adults i una altra juvenil i infantil fins als 17 anys. Amb tots els cartells presentats, es farà un exposició al Casal de Cultura de Valldoreix durant els dies que duri la Festa Major.

Fins al 22 de juny, hi ha temps per presentar una proposta de cartells per a la Festa Major de Valldoreix. El guanyador de la categoria d'adults serà el cartell que anunciarà la festa major però a més, s'endurà un premi de 600 euros. El cartell guanyador en categoria juvenil i infantil, de la seva banda, serà la contraportada del programa de la festa i rebrà una quantitat de 300 euros.

El jurat valorarà especialment l'equilibri entre la capacitat comunicativa i la creativitat artística. Ho explica el president del jurat i vocal de cultura de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

L'any passat el jurat estava format per dos membres experts en art i dos membres experts en disseny. Uns valoren més la part artística, i els dissenyadors es fixen més en la capacitat de comunicar que té el cartell.


Un dels requisits del concurs és que el cartell no reflecteixi focs artificials, ja que per la seva proximitat amb la zona boscosa, Valldoreix no pot incloure espectacles pirotècnics a la festa. Amb tots els cartells presentats es muntarà una exposició al Casal de Cultura de Valldoreix durant els dies de Festa Major, que enguany se celebrrarà del 15 al 18 de setembre, tot i que el cap de setmana abans tindrà lloc la festa de l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.