Veïns de la plaça de Ponent, a La Floresta, es queixen del mal estat d'aquest espai


  • Comparteix:

Medi Ambient diu que arranjarà la plaça un cop es resolguin els problemes que provoca el transformador de Feca-Endesa

Medi Ambient diu que arranjarà la plaça un cop es resolguin els problemes que provoca el transformador de Feca-Endesa

Un grup de veïns de l'entorn de la plaça de Ponent, a La Floresta, han denunciat el mal estat en què es troba la plaça després de les obres d'urbanització d'aquesta zona. Segons els veïns, la instal·lació d'una estació transformadora de Fecsa-Endesa ha deixat la plaça inacabada i ha provocat bassals on es pot reproduir el 'mosquit tigre'. De la seva banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient ha explicat que l'Ajuntament procedirà a arranjar la plaça un cop la companyia elèctrica hagi resolt els problemes de l'estació transformadora.

Un grup de 31 veïns de la plaça de Ponent, al districte de La Floresta, han signat una carta de protesta dirigida a l'Ajuntament per denunciar el mal estat en què es troba aquest espai després de la teòrica finalització de les obres d'urbanització. Els veïns asseguren que la instal·lació d'una estació transformadora per part de Fecsa-Endesa ha quedat inacabada i provoca problemes de mobilitat i accessibilitat a les persones que viuen al voltant de la plaça. Així ho ha dit una de les veïnes afectades, Magda Manresa, en declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Magda Manresa

Van fer un forat per posar l'estació transformadora i van deixar la terra al costat, taponant l'entrada d'alguns veïns i impedint el pas dels vehicles. Quan plou, queda en mal i estat i si no hi ha molta pols. Es podrien fer esport de risc.


A més, els veïns es queixen que el transformador ha deixat petites 'piscines' on s'acumula l'aigua de la pluja i on, per tant, podria reproduir-se el 'mosquit tigre'.

Des de l'equip de govern, de la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Eduard Pomar, va explicar en l'últim consell de districte de La Floresta que el seu departament procediria a arranjar la plaça un cop l'Àrea de Territori i Fecsa-Endesa arribessin a un acord per resoldre les deficiències que presenta l'estació transformadora.

Eduard Pomar

Hi ha problemes d'embassament d'aigua al voltant del transformador on es podria reproduir el mosquit tigre. Cal un acondicionament, però l'Àrea de Medi Ambient no actuarà fins que Fecsa no resolgui el problema del transformador.


Mentrestant, els veïns de la plaça del Ponent han anunciat que organitzaran mobilitzacions. En aquest sentit, aquest diumenge celebraran una festa cívica en aquest espai on, de forma irònica, organitzaran jocs infantils i esports d'aventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.