L'Ateneu acull aquest dissabte el segon Fòrum Jove per definir les propostes del Pla de Joventut


  • Comparteix:

El document podria estar enllestit abans de l'estiu, amb l'objectiu de portar-lo al ple a partir del setembre

El document podria estar enllestit abans de l'estiu, amb l'objectiu de portar-lo al ple a partir del setembre

L'Ateneu Santcugatenc serà aquest dissabte l'escenari del segon fòrum jove de Sant Cugat. Aquesta nova reunió entre entitats i joves santcugatencs ha de servir per posar les bases de la construcció del futur Pla Jove de la ciutat. El tinent d'alcalde de joventut, Toni Ramon, ha explicat que el document podria estar enllestit abans de l'estiu, però que no serà fins passat setembre quan es porti a aprovació del ple.

Els joves i entitats juvenils de Sant Cugat tornen a tenir una altra cita aquest dissabte per debatre quina és la ciutat que volen. L'Ateneu de la plaça Pep Ventura serà l'escenari del segon fòrum jove de la ciutat, que ha de servir per assentar les bases d'aquesta segona fase del Pla Local de Joventut i que definirà les polítiques en matèria de joves.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha explicat, al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que en principi el document ha d'estar enllestit abans de l'estiu, per tal de poder-lo acabar de definir després de vacances i portar-ho a aprovació del ple després de setembre. Toni Ramon ha explicat que el Fòrum Jove es troba en la fase de redacció de propostes i ara cal debatre-les i prioritzar-les.

Toni Ramon

Intentarem tenir el document abans de l'estiu i aprovar-ho no massa més tard del setembre. Ens trobem en la fase de redacció de propostes després d'haver tancart la diagnosi i el que farem ara és posar sobre la taula les propostes. Les debatrem i les prioritzarem.


El tinent d'alcalde de Joventut ha afegit que el fòrum està obert a tots els joves de Sant Cugat. En aquest sentit, ha explicat que aquesta segona trobada vol rebre especialment les aportacions dels joves no associats de la ciutat, per tal que també puguin dir la seva.

Toni Ramon

El que plantajem en aquest fòrum és que els nois i noies no associades puguin assitir-hi i acabar de dir la seva perquè se'ls escoltarà igual.


Toni Ramon ha explicat que les primeres propostes que han sorgit ja han estat treballades amb els tècnics municipals. Això és important perquè, segons Ramon, les entitats i els grups de treball ja saben una mica amb quines limitacions i ajudes es poden trobar.

El tinent d'alcalde de Joventut ha fet una crida a tot el jovent de Sant Cugat perquè participin en aquest fòrum i aprofitin per donar idees per crear un Pla Jove potent per la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.