L'alcalde demana responsabilitat i comprensió als veïns de Coll Favà per les Barraques


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Toni Ramon lamenten que a vegades 'els joves sembli que molestin' i recorden que Sant Cugat no és una ciutat dormitori

Lluís Recoder i Toni Ramon lamenten que a vegades 'els joves sembli que molestin' i recorden que Sant Cugat no és una ciutat dormitori

L'alcalde de Sant Cugat ha demanat un esforç de responsabilitat als ciutadans perquè entenguin que la Festa Major són només 4 dies i que activitats com les Barraques són importants perquè també els joves visquin aquesta festa i se la facin seva. Lluís Recoder ha respost així a les crítiques dels veïns de Coll Favà, que s'oposen a que l'activitat de Barraques s'ubiqui enguany en aquest barri, a tocar del Pont de Can Vernet.

Per a Lluís Recoder, no pot ser que en una ciutat com Sant Cugat, que s'enorgulleix de ser el municipi més jove del país 'a vegades sembli que tenim un problema amb els joves'. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que Sant Cugat 'no és una ciutat dormitori' sinó una ciutat que porta un poble dins amb gent que té ganes de fer activitats, entre ells els joves, i ha apostat per potenciar aquest model de municipi.

Lluís Recoder

Cada vegada que els joves o l'Ajuntament intenten fer activitats pels joves, sorgeixen problemes. Crec que la ciutat ha de fer una reflexió sobre la ciutat què volem, i nosaltres ho tenim clar: no és una ciutat dormitori.


En aquest sentit, l'alcalde ha demanat a tots els ciutadans un esforç de responsabilitat i de solidaritat per entendre que la Festa Major són 4 dies i que cal viure'ls intensament i gaudir-los, i ha recordat que les Barraques són un dels espais amb més èxit i que serveixen per integrar els joves en aquesta festa i que se la facin seva.

De la mateixa manera s'ha expressat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, que ha volgut remarcar l'esforç que fan les entitats organitzadores de Barraques per muntar i gestionar aquest espai, i per fer-ho minimitzant al màxim les molèsties. En aquest sentit, Ramon ha explicat que enguany s'acostarà l'horari d'activitats a l'escenari fins a les 3 de la matinada, i que igual que l'any passat, es farà una campanya per al consum responsable de begudes alcohòliques, dirigit a la població en general, als pares de joves entre 12 i 18 anys i també als locals que obren fins a mitjanit, perquè no venguin begudes alcohòliques a menors d'edat.

Toni Ramon

La comissió està disposada a acotar-ho fins a les tres i ajuntament i comissió de Barraques ja van treballar l'any passat en una campanya de consum responsable d'alcohol.


D'altra banda, des de l'equip de govern han reiterat l'opció de poder ubicar, en un futur, l'espai de Barraques en una zona més allunyada del centre, però han explicat que, de moment, i donat que no està urbanitzat i per tant és més difícil accedir-hi, ho han descartat per evitar els joves hagin d'agafar el vehicle.

D'aquesta manera, l'alcalde i el tinent d'alcalde de Joventut han volgut contestar a les crítiques de l'associació de veïns de Coll Favà, que ja ha anunciat que s'oposa al fet que les Barraques de Festa Major es facin aquest any al seu barri, a tocar del Pont de Can Vernet. L'alcalde ha volgut afegir, a més, que pel que fa a les molèsties que segons diuen, els provoca la zona esportiva de Coll Favà, això ja s'ha parlat amb els veïns i s'ha intentat minimitzar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.