Èxit de participació a les Barraques


  • Comparteix:

La quarta edició de les Barraques ha aconseguit un gran èxit de participació. Els organitzadors creuen que les innovacions d'enguany, amb activitats que començaven per la tarda, ha permès fer una oferta encara més atractiva.

Des de la comissió de barraques asseguren que l'ampli ventall d'activitats ha aconseguit atraure el públic més jove, amb una oferta més propera als seus gustos. Un dels membres de la comissió, Oriol Moliner, assegura que l'èxit ha estat bo en totes les activitats.

Oriol Moliner



Enguany, les barraques han ampliat el seu horari, i han incorporat espectacles musicals de diferents estils. L'escenari de les barraques ha acollit diferents grups locals, com Sexage o Els nois de Can Maset. A més, s'han incorporat activitats com l'escenari boig, o la "vedella rostida", a més de la projecció de diferents curt-metratges.

Oriol Moliner assegura que aquesta edició ha permès continuar la consolidació de les barraques, que ja va popularitzar-se l'any passat:

Oriol Moliner



La comissió de Barraques ja està pensant en les innovacions que es podrien incorporar l'any vinent, coincidint amb el cinquè aniversari d'aquest espai jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.