L'Ajuntament convoca un concurs de fotografia sobre la Torre Negra per difondre els valors d'aquest espai


  • Comparteix:

Les fotografies es poden presentar fins el 29 de juliol

Les fotografies es poden presentar fins el 29 de juliol

Divulgar l'espai natural de la Torre Negra i els seus rodals a través de la participació ciutadana és l'objectiu del concurs de fotografia engegat per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament. El certamen, obert a tots els santcugatencs, pretén difondre els valors naturals, socials i paisatgístics d'aquesta zona agrícola i forestal, en el marc del procés de definició del futur Parc Rural de la Torre Negra.

L'únic requisit del concurs de fotografia 'Torre Negra, espai vital' és que les fotos realitzades estiguin relacionades amb aquest espai natural i els seus rodals. D'aquesta manera, els participants podran presentar un màxim de tres fotografies per autor, per tal d'optar a un dels tres premis que s'atorgaran.

El primer premi està dotat amb 300 euros, cinc revelats i un àlbum; el segon premi rebrà una càmera fotogràfica, tres revelats i un àlbum, mentre que el tercer premi atorga una càmera fotogràfica i un joc de revelat.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament vol difondre entre els ciutadans els valors de l'espai natural de la Torre Negra. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

El tema és que siguin fotos de l'espai natural de la Torre Negra i dels seus rodals. El que es vol és difondre els valors naturals, socials i paisatgístics d'aquest espai.


Una vegada s'hagin atorgat els premis, l'Ajuntament té previst fer una exposició pública amb el màxim de fotografies rebudes per tal de donar a conèixer l'espai natural de la Torre Negra a aquells que encara no el coneguin. Eduard Pomar.

Eduard Pomar

La idea és que quan es decideixi l'atorgament dels tres premis, la gent pugui veure no només les fotos premiades, sinó el màxim de fotos que s'hagin fet.


Fins el 29 de juliol, els interessats poden adreçar les seves fotos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a les botigues col·laboradores -Contrallum, Zoom, Centre Fuji, Fotohobby i la copisteria Ther- o per correu a l'adreça carrer Dos de Maig número 25, tercera planta, indicant al sobre 'Àmbit de Gestió de Medi Ambient, concurs Torre Negra'.

Recordem que l'Ajuntament ja ha engegat altres iniciatives per difondre aquest espai natural, com una exposició itinerant amb plafons que actualment es pot visitar al Club Muntanyenc Sant Cugat, i excursions guiades per la Torre Negra, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.