L'enderrocament de l'ET del carrer Safareigs obligarà diumenge a tallar i desviar el trànsit de la zona


  • Comparteix:

Aquestes obres permetran convertir el carrer Safareigs en una via de doble ciruclació i restablir el pas dels autobusos per la plaça Lluís Millet

Aquestes obres permetran convertir el carrer Safareigs en una via de doble ciruclació i restablir el pas dels autobusos per la plaça Lluís Millet

Aquest diumenge es farà l'enderrocament de l'estació transformadora d'electricitat que hi ha a la cantonada del carrer safareigs i Àngel Guimerà. D'aquesta manera, es podran completar les obres d'adequació per convertir el carrer Safareigs en una via de doble sentit de circulació en el tram comprès entre els carrers Villà i Àngel Guimerà.

L'enderrocament d'aquesta estació transformadora permetrà completar els treballs d'adequació per convertir el carrer Safareig en una via de doble sentit en el tram comprès entre el carrer Villà i l'avinguda Àngel Guimerà. D'aquesta manera, es permetrà l'accés a Valldoreix i Mira-sol per darrera de l'estació i sense haver de fer la volta a tota la ciutat, i també es podrà restablir el pas dels autobusos per la mateixa plaça de Lluís Millet.

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, ha explicat que la voluntat és poder engegar aquesta mesura durant l'estiu i ha assegurat que això suposarà una millora pel servei d'autobús, que podrà complir millor els seus horaris.

Josep Romero

Perquè puguin passar els autobusos per la plaça de l'estació cal fer l'enderroc d'aquesta ET i ja estem treballant perquè durant aquest ja puguin passar per allà, un fet que suposarà una millora.


Les obres d'enderroc començaran a les 7 del matí i està previst que s'allarguin durant 12 hores aproximadament. Durant tot el dia, i per raons de seguretat, es tallarà el trànsit de vehicles pel carrer Safareigs, en el tram comprès entre els carrers Villà i Àngel Guimerà, i també a l'avinguda Àngel Guimerà, entre els carrers Villà i la Rambla Ribatallada.

Per tal de garantir l'accés a la Rambla Ribatallada, els vehicles que surtin del pas soterrat de la plaça Lluís Millet seran desviats cap a la dreta, pel carrer Villà, des d'on podran dirigir-se al centre, vorejant la zona del Golf. El mateix itinerari faran els vehicles que vinguin pel carrer Safareigs, procedents del passeig Olabarria, així com els vehicles que vingui pel carrer Villà, que hauran de travessar recte per sobre la sortida del túnel.

En el cas dels autocars i vehicles de grans dimensions que no puguin passar pel pas soterrat, se'ls desviarà cap a la rotonda del passeig Olabarria, des d'on podran accedir als carrers Safareigs i Villà. Tots aquests canvis estaran degudament senyalitzats i s'ha previst també la presència d'agents policials per fer les pertinents indicacions i vetllar perquè els problemes siguin mínims.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.