Una gimcana infantil per Torre Negra i una tertúlia sobre responsabilitat social de les empreses, actes pel Dia del Medi Ambient


  • Comparteix:

Sant Cugat se suma al Dia Mundial del Medi Ambient, que es commemora aquest diumenge, amb una gimcana infantil que tindrà lloc aquest dissabte amb l'objectiu de donar a conèixer el sector de la Torre Negra. D'altra banda, aquest mateix divendres, l'àrea de Medi Ambient ha organitzat una tertúlia per parlar de la responsabilitat social corporativa de les empreses en temes de sostenibilitat i que ofereix aquesta emissora, Ràdio Sant Cugat.

El Parc Rural de la Torre Negra serà aquest dissabte l'escenari de la primera gimcana infantil que organitza l'Ajuntament, en aquest sector. D'aquesta manera Sant Cugat se suma al dia Mundial del Medi Ambient amb l'objectiu de conscienciar a tots els ciutadans, però sobretot als més menuts de Sant Cugat, de la importància dels espais naturals.

L'acte tindrà lloc a partir de tres quarts de cinc de la tarda amb un recorregut que començarà al passeig Gaudí i que arribarà fins al Parc Rural de la Torre Negra. La gimcana infantil està adreçada a nens i nenes d'entre els 6 i 12 anys. Durant la gimcana els més menuts del municipi realitzaran diferents proves, en forma de joc, que portaran als infants a diversos indrets de l'entorn natural i agrícola de la Torre Negra.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, fa una crida perquè participin tots els nens i nenes del municipi, perquè considera que és un indret de la ciutat que molta gent desconeix 'malgrat la seva proximitat'.

Eduard Pomar

D'una manera lúdica, festiva i entretinguda els nens i nenes de Sant Cugat podran conèixer un espai que pèr molts d'ells no és conegut, malgrat la seva proximitat amb la ciutat.


La gimcana tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja i acabarà a l'entrada del camí de Can Borrell, al costat de la rotonda del Rotary amb un berenar popular per a tots els participants i les seves famílies. Tots els nens i nenes de Sant Cugat que vulguin participar es poden apuntar prèviament a l'Ajuntament o bé fer-ho per internet a l'adreça torrenegra@santcugat.org, o al mateix passeig Gaudí, just abans que comenci.

La iniciativa organitzada per l'Ajuntament compta també amb la col·laboració de la coordinadora d'entitats educatives en el lleure i de la plataforma cívica en defensa de Collserola

D'altra banda, Ràdio Sant Cugat ofereix avui una tertúlia per parlar de la responsabilitat social corporativa de les empreses, sobretot en temes de sostenibilitat. Eduard Pomar.

Eduard Pomar

És un tema que pot donar molt de si. De cara a una societat cada vegada més sostenible, les empreses juguen un paper molt important. És important que les empreses entrin no només en els beneficis econòmics, sinó també socials i medioambientals.


Tots els oients de Radio Sant Cugat podran sentir a les 9.00 d'aquest matí els arguments de José Antonio Lavado, psicòleg i soci director de la Consultoria Bidea, Nacho Gonzalvo, responsable de temes mediambientals de Delphi, Xavier Blanca, del sindicat UGT, José Manuel Jurado, de CC.OO i Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.