L'escola Àgora celebra els seus 15 anys amb una festa que aplega centenars de persones


  • Comparteix:

Pares i mares, alumnes i exalumnes, s'apleguen en un festival que ha demostrat les habilitats gimnàstiques dels nens i nenes

Pares i mares, alumnes i exalumnes, s'apleguen en un festival que ha demostrat les habilitats gimnàstiques dels nens i nenes

El centre d'estudis Àgora ha celebrat aquest divendres el seu quinzè aniversari amb una gran festa on s'han pogut comprovar les habilitats gimnàstiques i psicomotrius dels alumnes de parvulari fins a sisè de primària. El festival ha aplegat centenars de persones, entre alumnes, exalumnes, pares i mares, i ha comptat també amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder.

El grup de dansa de l'escola Àgora ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida de la festa, que ha aplegat centenars de persones -entre pares i mares, mestres, alumnes i exalumnes- a la pista poliesportiva del centre. El programa de l'acte ha inclòs diverses coreografies a càrrec dels més petits, de P3 i P4, i també demostracions de gimnàstica rítmica, patinatge, judo i hoquei dels alumnes d'entre primer i sisè de primària.

L'actual directora de l'Àgora, Maria Pilar González, ha agraït la confiança dels pares i mares que, des de l'any 1989, han confiat en el centre, i ha recordat així els inicis de l'escola.

Maria Pilar González

Quan vam començar tots estàvem desconcertats, perquè hi havia massa silenci i les parets estaven massa netes. Però el primer pati vam veure que els nens saltaven i cridaven i organitzaven jocs, la qual cosa demostra la capacitat d'adaptació dels nens.


La festa dels 15 anys de l'Àgora també ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i la tinent d'alcalde d'Educació, Àngels Solé. Recoder ha destacat la importància de tenir una oferta educativa de qualitat, especialment en una ciutat que, com Sant Cugat, és la més jove del país.

Lluís Recoder

Aquests nens són el nostre present i futur, la millor inversió que es pot fer és en educació. Aquí encara és més important, perquè som la ciutat dels nens i les nenes. Tenim bones escoles, i l'Àgora n'és una, com ho demostra la confiança dels pares i mares.


Durant la festa, la direcció del centre ha volgut retre un homenatge especial al fundador de l'Àgora, Julio Navarro, que també ha participat als actes. En nom de la ciutat, a més, l'alcalde ha lliurat una placa commemorativa als responsables del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.