Valldoreix vol concretar els límits del seu territori i actualitzar el seu padró


  • Comparteix:

L'EMD crea una comissió política i tècnica per aclarir aquestes qüestions

L'EMD crea una comissió política i tècnica per aclarir aquestes qüestions

L'EMD ha creat una comissió política i tècnica per concretar la delimitació del territori de Valldoreix, especialment de la zona limítrofe amb Sant Cugat, i actualitzar el padró d'habitants. L'objectiu d'aquest grup de treball, que estarà format per membres de l'equip de govern i també de l'oposició, és facilitar la relació dels ciutadans amb l'administració més propera i resoldre problemes puntuals del cens electoral i el servei postal.

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat, amb els vots a favor de tots els grups polítics, l'inici de l'expedient de delimitació del territori de Valldoreix. Una comissió política i tècnica, formada per vocals de l'equip de govern i també de l'oposició, s'encarregarà de tirar endavant els treballs, en col·laboració amb l'Ajuntament. El vocal de Promoció Economia i Hisenda de l'EMD, Joan Gaya, explica els objectius de la comissió.

Joan Gaya

L'objectiu és establir amb exactitud el padró, especialment a la zona limítrofe amb Sant Cugat, per tal que els veïns coneguin a quina administració s'han d'adreçar.


Aquesta comissió haurà de resoldre els problemes puntuals que planteja el fet que la carta de constitució de l'EMD estableix que totes les finques d'ambdós costats dels carrers perimetrals del territori de Valldoreix pertanyen a l'EMD. Aquesta divisió contrasta amb el criteri que s'aplica habitualment, i que consisteix en assimilar a un territori diferent cada banda del carrer.

D'aquesta manera, l'EMD vol que s'aclareixin els dubtes que poden tenir alguns veïns de les zones limítrofes amb Sant Cugat pel que fa a qüestions com el codi postal o el cens electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.