L'ETSAV renova l'equip directiu i passa a estar a mans de Joan Puigdomènech


  • Comparteix:

Un dles objectius de la nova direcció és aprofundir en les relacions amb l'entorn local i internacional

Un dles objectius de la nova direcció és aprofundir en les relacions amb l'entorn local i internacional

Joan Puigdomènech és el nou director de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, ubicada a la nostra ciutat. Entre els seus principals objectius, destaca la voluntat de crear un clima propici per poder treballar, aprofundir en la reflexió sobre els estudis d'arquitectura i potenciar les relacions amb l'entorn, tant local com internacional.

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès compta es d'aquest divendres amb un nou director que encapçalarà l'equip responsable del centre per un període de 3 anys.

Joan Puigdomènech ha assumit aquesta responsabilitat, substituint en el càrrec a Ramon Sastre. El nou director ha assegurat que assumeix el repte amb molta il·lusió i amb ganes de treballar per crear un ambient cada cop més agradable tant per a professors com pels alumnes, però també de col·laborar i integrar-se amb l'entorn local i internacional. Una altra prioritat de Puigdomènech és afavorir i potenciar els projectes i investigacions que sorgeixin del propi centre.

Joan Puigdomènech

Crear un clima propici i amable perquè la gent pugui treballar i reflexionar sobre aquests estudis d'arquitectura. També volem aprofundir la relació amb l'entorn local i internacional.


La voluntat de col·laborar amb l'entorn local ha estat molt ben rebuda i totalment compartida per l'alcalde de Sant Cugat, que ha recordat alguns projectes que ja s'han engegat amb aquesta i altres universitats de l'entorn, com són el Campus Universitari. I és que, per a Lluís Recoder, Sant Cugat ha d'esdevenir una ciutat universitària de referència, sobretot tenint en compte l'entorn privilegiat de l'eix de la B-30 i la proximitat amb la UAB.

Lluís Recoder

Volem que sant Cugat sigui una ciutat de referència universitària i ho podem ser. Tenim actius, tenim la proximitat amb un centre de primer ordre com la UAB.


L'acte de presentació del nou director de l'ETSAV ha comptat també amb la presència del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Josep Ferrer, que ha volgut agrair l'esforç de totes les persones que dediquen part del seu temps a tirar endavant l'àmbit de l'ensenyament. Ferrer ha assegurat que actualment, aquest món viu un moment 'intens i apassionant' amb la perspectiva de canvis i nous models que han d'afavorir una nova i millor oferta docent i una potenciació de la investigació i la recerca.

Josep Ferrer

Tots aquests són reptes en els que la UPC hi està inserida i vol participar directament, i aquesta escola tindrà una feina molt concreta de participar en aquest canvi fonamental en la docència i la recerca.


L'acte de presentació del nou director de l'ETSAV ha servit també per fer la presentació dels llibres 'Un techo para vivir' i 'Concurs per a l'Ordenació del Campus Metropolità d'Arquitectura del Vallès'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.