Inauguració de les noves instal·lacions del Júnior Sport-Spa


  • Comparteix:

El nou Júnior Sport-Spa ha quedat inaugurat aquest dissabte amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, que ha fet la sacada d'honor del nou camp de gespa artificial que s'utilitzarà per l'hoquei herba i el futbol. El president del Júnior, Xavier Riba, diu que a partir d'ara comença una nova etapa pel club.

L'oferta esportiva del Júnior Sport-Spa creixerà gràcies a les noves instal·lacions que han quedat inaugurades aquest dissabte. Amb la típica sacada d'honor, Lluís Recoder, donava el tret de sortida al nou camp de gespa artificial que acollirà tan partits d'hoquei herba com de futbol. A més, també s'han construït vuit pistes de tennis, sis de pàdel i tres sales dirigides a l'espa. Recoder destacava que el Júnior compta amb unes instal·lacions molt completes i de primer nivell.

Lluís Recoder

És molt necessari per l'esport tenir unes bones instal.lacions i el Júnior ho ha aconseguit


El president del Júnior, Xavier Riba, es mostrava satisfet per la feina feta en el nou camp de gespa artificial. Recordem que aquest terreny ha estat cedit per l'ajuntament pels propers 50 anys. La construcció ha anat a càrrec del club santcugatenc. Riba creu que a partir d'ara el Júnior obre una nova etapa.

Xavier Riba

El nou Júnior és un canvi a la història i a la manera de ser del club


El Júnior, club fundat l'any 1917, ja compta amb unes instal·lacions de primer nivell per practicar tot tipus d'esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.