El pis de segona mà a Sant Cugat és el més car del Vallès


  • Comparteix:

Els preus dels habitatges de segona mà de Sant Cugat han pujat un 3,4% en els darrers 3 mesos, segons la plana web d'Idealista.com. Els autors de l'estudi preveuen un creixement dels pisos de protecció oficial, que ajudin a trobar habitatge.

Segons l'estudi d'aquesta web immobiliària, el preu del metre quadrat de la vivenda usada se situa en gairebé 3.600 euros a la nostra ciutat. Això converteix Sant Cugat en la població més cara del Vallès i la segona de Barcelona, només superada per Sitges, i seguida per Esplugues i Sant Just.

Segons el responsable de comunicació d'aquesta pàgina web, Fernando Encinar, en endavant hauran de créixer les polítiques de promoció d'habitatge públic:



Segons les dades d'aquesta pàgina econòmica, l'augment de preus a Sant Cugat ha tingut un comportament moderat durant l'últim trimestre. En general, els venedors dels habitatges volen aconseguir de nou les mateixes revaloritzacions altes que s'han obtingut en els darrers 3 anys. Una etapa durant la qual es van donar factors que van apujar molt els preus de les vivendes, com el descens de la taxa d'aturats, la sortida al mercat del diner negre abans de l'entrada en vigor de l'euro o la notable baixada dels tipus d'interès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.