L'EMD instal·larà una doble porta i un limitador de so per reduir l'excés de soroll a la Nau de Cultura


  • Comparteix:

El govern de Valldoreix es planteja també fer altres tipus d'activitats i de concerts

El govern de Valldoreix es planteja també fer altres tipus d'activitats i de concerts

L'EMD de Valldoreix ha anunciat la voluntat de millorar la insonorització de la nau de Cultura, després que l'estudi sonor fet per mesurar el nivell de decibels que es generen a l'interior d'aquest equipament quan es fan concerts hagi conclòs que hi ha un excés de soroll. Com a principals mesures, es preveu posar una doble porta d'entrada i un limitador del so per als instruments.

Posar una doble porta a l'entrada de la Nau de Cultura de Valldoreix i disposar d'un limitador de so que ha de servir per eliminar l'amplificació d'alguns instruments, són algunes de les mesures que l'EMD de Valldoreix haurà de prendre a partir d'ara per tal d'evitar més soroll en aquesta zona.

Així ho ha explicat el vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, on ha afegit, a més, que s'han pensat altres actuacions alternatives als concerts.

Josep Casadellà

Ficar doble porta perquè quan s'obre realment si que s'escapa molt el soroll. També hem comprat un limitador de so que elimina l'amplificació d'instruments més sonors com la bateria.


Casadellà ha explicat també que l'EMD de Valldoreix està pensant fer un gir en les properes edicions de les nit més joves, ja que consideren que ha de ser una alternativa real de diversió. És per això que l'àrea de cultura de l'EMD ha programat altres activitats més tranquil·les, com obres de teatre, o concerts de música Chill Out com és el cas de l'activitat d'aquest proper cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.