CC.OO. recull signatures perquè el govern de l'Estat millori el servei de rodalies de Renfe


  • Comparteix:

La campanya ha d'arribar en breu a la nostra ciutat

La campanya ha d'arribar en breu a la nostra ciutat

El sindicat Comissions Obreres al Vallès Occidental ha engegat una campanya per la millora i l'ampliació dels serveis de Renfe amb una recollida de signatures que arribarà en breu a Sant Cugat. El sindicat valora positivament l'acord del govern de l'Estat per engegar un pla d'acció urgent amb aquesta finalitat però asseguren que cal prendre mesures de pressió perquè l'acord es compleixi en el termini acordat de tres mesos.

'Els trens de rodalies són el nostre Metro. Necessitem trens suficients i puntuals'. Aquest és el lema de la campanya que ha posat en marxa Comissions Obreres del Vallès Occidental i que consisteix en una recollida de signatures que es vol dur a terme a les principals ciutats de la comarca, entre elles Sant Cugat.

Segons el responsable de comunicació de CC OO al Vallès Occidental, Salvador Seliva, la campanya pretén ser una mesura de pressió perquè el govern central compleixi amb el compromís, assolit fa poc, d'engegar un pla d'acció per millorar les línies de rodalies de Renfe a Barcelona en un termini de tres mesos.

Seliva ha assegurat que des de el sindicat es desconfia que aquest compromís es materialitzi en el termini de temps acordat i ha recalcat que la millora del servei de rodalies de Renfe és una necessitat urgent per a molts treballadors del Vallès Occidental.

Salvador Seliva

Ens felicitem per l'acord del govern central sobre aquest tema, però realment desconfiem de que es compleixi en el plaç de tres mesos. La millora del servei de rodalies de RENFE és una necessitat.


En aquest sentit, CC OO denuncia que la nova línia C7 entre Martorell i L'Hospitalet del Llobregat té 'greus deficiències', ja que funciona amb retards, amb poca freqüència i de forma incompleta. A més, des del sindicat també demanen la instauració d'autobusos llançadora que connectin les estacions amb els polígons industrials com a mesura mediambiental i com a alternativa de transport dels propis treballadors.

Salvador Seliva

Demanem que la nova línea de RENFE sigui més eficaç i que hi hagi més freqúència de pas. Reclamem més trens i una millor accecibilitat als polígons industrials. Ho considerem una necessitat.


Una dada que reflecteix aquesta deficiència en transport públic és, segons Sevila, el fet de que el volum d'usuaris de Renfe en els últims vuit anys ha augmentat un 80 en front de l'oferta de trens que només ha crescut un 5 per cent. A banda, el sindicat també denúncia la manca d'interventors en les línies de Renfe i s'assegura que han estat retirats en bona mesura.

De moment, CC.OO ha aconseguit recollir un miler de signatures a l'inici de la campanya portada a terme els passats dies 7 i 8 de juny a Terrassa i Sabadell. Ara , però. s'està fixant la data per actuar a altres poblacions com Sant Cugat amb la intenció, segons Seliva, de presentar la recollida de firmes a la Generalitat a finals d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.