La VI Festa de la Intercultualitat de les Planes acaba amb una festa dedicada a la literatura


  • Comparteix:

Concerts, gimcanes, i balls han estat algunes de les activitats celebrades al llarg d'aquest dissabte i que han servit per posar punt i final a la sisena setmana de la interculturalitat de Les Planes. Harry Potter , Jules Verne o el Senyor dels Anells han estat algunes de les disfresses que han triat les parades situades a la plaça Creu d'en Blau per homenatjar la literatura en l'Any del Llibre i la Lectura.

Les Planes ha dedicat la seva tradicional setmana de la solidaritat a la literatura sumant-se així a la commemoració de l'Any del Llibre i la Lectura. És per això que les diferents paradetes que al llarg de tot el dia han ocupat la plaça Creu d'en Blau s'han engalanat amb motius literaris propis de la literatura fantàstica i de ciència-ficció de Verne, Tolkien o de Rowling.

Amb aquesta jornada de festa titulada 'Un dia per a la paraula escrita' els veïns de Les Planes han culminat una setmana plena d'activitats. Per Maite Echevarria, membre del comitè de festes, la setmana ha estat molt positiva, ja que hi ha hagut més participants que l'any passat.

Maite Echevarria

En general la setmana h anat molt bé, ha vingut molta gent, a més cada any hi participa més gent


La projecció d'una pel·lícula, una sessió de contacontes, jocs de rol, un taller de literatura i la il·lustració d'un llibre gegant han estat les principals activitats celebrades al llarg d'aquesta setmana. Diferents actes que ajuden a consolidar aquesta setmana en el que ja és la seva sisena edició. L'alcalde, Lluís Recoder, ha volgut destacar el fet que sigui una autèntica festa de barri i que, a més, s'hagi sumat a la festivitat del Llibre i la Lectura.

Lluís Recoder

És una festa que fa barri i enguany a més es suma a la festivitat del llibre i la lectura de Sant Cugat


Una de les novetats d'enguany ha estat l'espectacle d'animació infantil al migdia, 'En Contes de Clown'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.