El CEIP Pins del Vallès celebra els seus 25 anys amb una gran festa amb mestres, alumnes i familiars


  • Comparteix:

L'escola Pins del Vallès ha celebrat aquest dissabte els seus 25 anys amb una jornada plena d'activitats per als alumnes, pares i mestres. Des del matí i fins ben entrada la nit, els assistents han pogut gaudir d'un seguit d'actes per commemorar el primer quart de segle d'aquesta escola pública.

Tirolina, tir amb arc, bastoners, activitats esportives i l'actuació de la coral han estat algunes de les activitats que s'ha portat a terme durant el dissabte per celebrar els 25 anys de l'escola Pins del Vallès. Durant la jornada també s'ha batejat els cap-grossos de l'escola, la Pepa i el Lluc, i segons els organitzadors, la jornada ha sortit rodona.

La presidenta de l'AMPA del CEIP, Mercè Rom, ha destacat que aquests 25 anys han servit per què les associacions de pares i mares hagin anat assolint un paper cada cop més important.

Mercè Rom

25 anys de Pins que són també 25 anys de democràcia. Les AMPAS en aquests anys han assolit un paper viu, actiu, obert i disposat a treballar i col·laborar en tot allò que faci falta. Em sento molt orgullosa de representar els pares que durant tants anys ha fet tantes coses per l'escola


Al sopar de cloenda també hi ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder, que no s'ha volgut perdre aquesta cita ja que, segons ha dit, l'escola és un element fonamental de la nostra ciutat, tenint en compte que Sant Cugat és la ciutat més jove de Catalunya. Segons Recoder, invertir en educació és invertir en futur, i fer-ho aquí és més important del que pot ser-ho en altres ciutats. Escoltem la seva valoració dels 25 anys d'escoles públiques.

Lluís Recoder

Són la història d'un projecte educatiu ben construit, recolzat per mestres, famílies i l'Ajuntament. L'escola pública de Sant Cugat és de qualitat i garateix que tothom tingui una educació de primer nivell


També la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, ha fet una valoració molt positiva d'aquests 25 anys del Pins, i ha destacat l'estimació i entusiasme que posen els mestres en el projecte educatiu, una estimació que els nens viuen molt.

Àngels Solé

A les escoles públiques es creuen el que fan i a més ho transmeten amb molta estimació. Els mestres del Pins es creun el que fan i els nens ho viuen molt


Durant el matí hi ha hagut activitats infantils, una petita tómbola, parades d'alumnes, un concert del cor de Pins, l'actuació de bastoners i grallers i un dinar de germanor. La tarda s'ha dedicat a la mostra de les activitats extraescolars, especialment les esportives, així com una gimcana familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.