La valldoreixenca Matilde Priante parla de selecció de personal al I Congrés Inernacional de Grafologia a Argetina


  • Comparteix:

La grafòloga valldoreixenca, Matilde Priante, ha estat l'encarregada d'impartir una ponència en el primer Congrés Internacional de Grafologia a l'Argentina. La selecció de personal és el tema que Priante ha explicat en la seva ponència davant de 300 persones vingudes de països com el Brasil, Xile, Mèxic i els Estats Units, entre d'altres. Priante ha valorat molt positivament aquest congrés que ha servit per posar en comú diferents punts de vista sobre la grafologia.

La Selecció de personal és el tema que la grafòloga valldoreixenca, Matilde Priante, ha tractat en el primer congrés de grafologia que s'ha celebrat a l'Argentina. Priante ha valorat molt positivament aquesta trobada amb grafòlegs de tot el món perquè segons la valldoreixenca ha servit per posar en comú els diferents punts de vista que hi ha arreu del món sobre el tema.

Així ho ha explicat Matilde Priante que ha destacat a més la gran diferència que hi ha en la grafologia d'aquí i la que es fa a pïsos de sudamèrica com l'Argentina.

Matilde Priante

Ha estat un èxit de gent i de participació perquè hi havia més de 300 persones. Ha estat un èxit en quan el contacte amb altres grafòlegs d'arreu del món. Ha sigut una reafirmació i una trobada amb tota la gent i veure que allà la grafologia està en un bon nivell.


Priante ha explicat que en els darrers anys la grafologia té molts problemes, ja que considera que la gent que es dedica en aquest camp pateix en el moment de seleccionar a la gent. Segons Priante hi ha un problema d'actitud i de situacions. En la seva ponència ha tractat aquest tema i ha explicat que és necessari canviar els criteris de valoració.

Matilde Priante

Tota la gent que ens dediquem això tenim molts problemes per seleccionar a la gent perquè hi ha problemes d'actitud i de situacions. Hem parlat de si és necessari canviar els critieris de valoració.


Matilde Priante s'ha mostrat també molt agraida per l'acolliment que l'han fet a l'Argentina, i per la quantitat de gent que diu la coneixia i coneixia també el seu llibre 'grafología para la selección y evaluación de personal'. Un llibre on tracta el tema dels reptes de futur que s'han de posar en marxa per fer una bona selecció de personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.