Els veïns de la zona del passeig Olabarria es feliciten pel pla d'acció per millorar la mobilitat


  • Comparteix:

Un portaveu veïnal diu que encara falta decidir la nova ubicació dels contenidors que entorpeixen la visibilitat

Un portaveu veïnal diu que encara falta decidir la nova ubicació dels contenidors que entorpeixen la visibilitat

Els veïns de la zona del passeig Olabarria valoren molt positivament el procés participatiu engegat per l'Ajuntament per tal de millorar la mobilitat i frenar l'excés de velocitat en aquest sector, i que ja s'ha concretat en un pla d'acció que s'implementarà en els propers mesos. Un dels portaveus dels veïns, Eric Herbolzheimer, assegura que estan satisfets amb les mesures que contempla el pla, encara que matisa que queden alguns punts a concretar, com l'ubicació dels contenidors de deixalles en aquesta zona.

El procés per millorar la mobilitat de l'àrea del passeig Olibarria i el seu entorn ha comptat des del passat mes d'agost amb la participació dels veïns de la zona, en el que ha constituït un projecte pilot engegat per l'Ajuntament.

Després de diferents reunions entre representants municipals i veïnals, i un cop el consistori ha presentat el pla d'acció per aquesta zona, Eric Herbolzheimer, portaveu dels veïns, ha valorat molt positivament aquest procés de participació ciutadana i ha assegurat que, amb l'interès de les dues parts, s'han aconseguit solucions viables per reduir la velocitat dels vehicles a la zona i procurar una major seguretat de les persones.

Eric Herbolzheimer

S'ha treballat amb ganes, i després de múltiples reunions s'han aconseguit solucions viables per la pacificació del trànsit viari a la zona.


Herbolzheimer recorda, però, que hi ha hagut algunes propostes veïnals que no han estat contemplades, com la d'unir les diferents plaçes o 'illes' de Can Picanyol en un passeig, però ha afegit que les idees rebutjades no eren substancials i que la majoria de les seves reclamacions s'han inclòs al pla d'acció. Segons Herbolzheimer, l'únic que resta per concretar en el pla d'acció es la ubicació dels contenidors de deixalles que entorpeixen la visibilitat.

Eric Herbolzheimer

El que queda per concretar és la ubicació dels contenedors de deixalles a la zona. Alguns entorpeixen la visibilitat viaria o no estan situats en un lloc adequat.


Recordem que a banda de les reunions entre veïns i representants municipals, l'Ajuntament també ha recollit les propostes dels particulars i s'han realitzat enquestes dins el marc d'aquest projecte pilot de participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.