Les llibreteres de Sant Cugat faran el pregó de Festa Major, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura


  • Comparteix:

La programació completa ja es pot consultar per Internet, a l'adreça www.festamajorsantcugat.net

La programació completa ja es pot consultar per Internet, a l'adreça www.festamajorsantcugat.net

Les propietàries de les cinc llibreries de la ciutat seran les pregoneres de la Festa Major d'enguany, que s'iniciarà el dimarts 28 de juny i que durant sis dies inclourà més de 150 activitats per a tot tipus de públics. En total, el pressupost d'enguany és de prop de 291.000 euros i la programació íntegra de la festa ja es pot consultar a Internet, a l'adreça www.festamajorsantcugat.net, així com als punts d'informació municipal. A més, s'editarà un programa de butxaca que es distribuirà properament a totes les llars de Sant Cugat.

Camino Echevarria, de l'Amic Imaginari; Pilar Gijón, del Celler dels Llibres; Neus Ribatallada, de Paideia; Ester Gorchs, de Mythos; i Àngels Tolosa, d'Alexandria. Aquestes cinc llibreteres seran enguany les encarregades de fer el tradicional pregó d'inici de Festa Major, que tindrà lloc el dimarts 28 de juny a les 8 de la tarda a la plaça de Barcelona, després del repic de campanes i del seguici.

La tria de les pregoneres d'enguany respon a la coincidència amb la commemoració de l'Any del Llibre i la Lectura, una celebració que a Sant Cugat té especial importància, ja que el programa d'activitats inclou més de 130 propostes organitzades per l'Ajuntament i pel teixit associatiu cultural de la ciutat. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El pregó anirà a càrrec de les llibreries de la ciutat, que seran les protagonistes. La Festa Major coincideix amb l'Any del Llibre i la Lectura, que a Sant Cugat ens l'hem pres molt seriosament, i ens va semblar interessant vincular la festa amb aquesta commemoració.


La programació íntegra de la Festa Major es pot consultar ja a Internet, a l'adreça www.festamajorsantcugat.net, i també es pot trobar en format paper al Punt d'Informació de la plaça d'Octavià, la Casa de Cultura, l'Ajuntament i altres dependències municipals. Properament, a més, el programa en format butxaca arribarà a totes les llars santcugatenques distribuït conjuntament amb la revista municipal Sant Cugat Avui.

Recordem que entre els plats forts de la programació, hi haurà els concerts de la cantautora Maria del Mar Bonet, del grup de fusió Amparanoia, del conjunt de pop adolescent Macedònia i de l'orquestra de jazz La Vella Dixieland, entre molts d'altres. A més, també hi haurà espectacles teatrals, una nova edició de l'Esport al Carrer, i activitats tan tradicionals com el castell de focs, el Correfoc de Diables, el ball del Paga-li Joan, la Botiga al Carrer o l'arrossada a la plaça de Barcelona. El pressupost de la festa d'enguany ascendeix a 290.885 euros, dels quals 29.400 provenen de diferents patrocinadors.

Aquesta emissora, Ràdio Sant Cugat, oferirà una programació especial durant els sis dies de la Festa Major amb una cobertura minut a minut de les activitats programades, amb connexions en directe, entrevistes i molt més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.