L'alcalde fa una crida a la participació i al civisme durant els sis dies de la Festa Major


  • Comparteix:

Les Barraques repetiran el programa per moderar el consum d'alcohol i evitar que els menors d'edat beguin

Les Barraques repetiran el programa per moderar el consum d'alcohol i evitar que els menors d'edat beguin

L'alcalde, Lluís Recoder, ha fet una crida a la participació i al civisme durant els sis dies de la Festa Major. Recoder ha destacat que la festa és per viure-la intensament i al carrer, respectant, això sí, la convivència. Per aquest motiu, el consistori reforçarà els serveis de neteja i seguretat ciutadana i les Barraques repetiran, per segon any consecutiu, el programa de consum responsable d'alcohol que l'any passat va donar un molt bon resultat.

La Festa Major és un dels reflexes de la identitat de Sant Cugat i els ciutadans se l'han de fer seva, amb un esperit alegre i participatiu. Aquesta és l'opinió de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha fet una crida a sortir al carrer, passejar i participar a les més de 150 activitats que ompliran tots els racons de la ciutat durant els sis dies de la festa grossa.

Recoder ha convidat tothom a viure la festa amb intensitat, civisme, respecte i sentit de la convivència, i ha afirmat que Sant Cugat no és 'un refugi espiritual', sinó una ciutat activa i plena de vida. Per això, l'alcalde ha demanat als veïns que siguin comprensius amb les petites molèsties que es poden ocasionar i que, sobretot, se sumin a la festa.

Lluís Recoder

Faig una crida a la participació de tothom i a que tothom visqui la festa amb civisme i sentit de convivència. La festa no pot fer nosa a ningú, les petites molèsties s'han de suportar. La nostra ciutat és viva, i no un refugi espiritual.


Per viure una Festa Major cívica, l'Ajuntament ha incorporat al programa d'enguany unes recomanacions, que donen les gràcies als ciutadans per mantenir neta la ciutat, reduir l'ús del cotxe o respectar el descans dels veïns quan s'hagin acabat les activitats programades. Així ho ha explicat la regidora de Serveis Generals, Marta Subirà.

Marta Subirà

Volem fer una crida al civisme. Al programa hi ha una sèrie de consells per ajudar a què la festa es desenvolupi de manera correcta per tothom, tant per als que hi participen de forma intensa com per als que la viuen més tranquilament.


A més, durant els dies de la festa s'intensificaran els serveis de neteja i es vetllarà perquè tots els indrets de la ciutat quedin endreçats després de les activitats programades.

Pel que fa a l'espai de Barraques, a la zona del Pont de Can Vernet, enguany es repetirà per segon any consecutiu el programa de prevenció i control del consum d'alcohol i altres drogues, que l'any passat va donar un molt bon resultat. Sota el lema 'Ho tens clar. A Barraques, controla', els barraquistes col·laboraran per impedir la venda de begudes alcohòliques als menors d'edat, també s'instal·larà una barraca del programa Som Nit i s'enviaran cartes per conscienciar la població i els comerciants de la importància del consum responsable. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Repetirem les tres cartes, com l'any passat, destinades als comerços que vénen alcohol a la nit, també a les famílies que tinguin fills de 12 a 18 anys i a tots els santcugatencs.


Recordem que durant els sis dies de la Festa Major, unes 300 persones contribuiran a què totes les activitats es desenvolupin amb normalitat i permetran que el conjunt de la ciutadania pugui gaudir intensament i amb seguretat de la festa grossa de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.