'Dones amb Iniciativa' del Vallès Occidental participaran al Fòrum Social de la Mediterrània


  • Comparteix:

El col·lectiu ja fva participar, a finals de maig, a Marsella a la Trobada Europea de la Marxa Mundial de Dones

El col·lectiu ja fva participar, a finals de maig, a Marsella a la Trobada Europea de la Marxa Mundial de Dones

Una delegació de 'Dones amb iniciativa' de la nostra comarca participarà aquest proper divendres al Fòrum Social de la Mediterrània. L'associació estarà dins la paradeta d'Iniciativa per Catalunya Verds. Una de les activitats que proposaran serà una conferència en que intervindrà el president d'ICV, Joan Saura.

Aquest proper divendres una delegació comarcal de "Dones amb iniciativa" participarà al Fòrum Social de la Mediterrània, tot i que finalment no ho podran fer amb una parada pròpia. És per això que, en aquesta ocasió, aquest col·lectiu s'integrarà en l'estand d'ICV i participarà també en les activitats organitzades pels ecosocialistes..

En aquest sentit, una de les propostes previstes és una conferència amb el president d'ICV i conseller de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, que parlarà sobre "Forums socials mundials, motor d'una nova relació entre la societat civíl i la representació política".

Aquesta no és la primera vegada que el col·lectiu de 'Dones amb Iniciativa' del Vallès Occidental participa en diferents esdeveniments amb l'objectiu de lluitar contra la desigualtat i les injustícies presents en totes les cultures i civilitzacions. Escoltem Alícia Peralta, membre d'ICV.

Alicia Peralta

L'objectiu és poder visualitzar mancances que pateixen les dones. Amb la carta volem demostrar que les dones volem un altre món i tenim la capacitat de construirlo.


Precisament, els dies 28 i 29 del passat mes de maig, aquest col·lectiu ja va participar a Marsella a la Trobada Europea de la Marxa Mundial de Dones, una iniciativa on dones d'arreu del món donen a conèixer la seva opinió sobre difernets temes i que aplega uns 5500 grups de dones de 163 paísos diferents.

Peralta ha fet una valoració molt positiva d'aquesta trobada, on segons assegura, hi van participar milers de dones, tot i que els mitjans de comunicació, diu, no se n'han fet el ressó que s'esperava.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.