Educació confirma que l'IES Sant Cugat començarà el proper curs amb normalitat


  • Comparteix:

El delegat territorial, Eduard Galceran, diu que les obres del gimnàs acabaran al gener però no entorpiran les classes

El delegat territorial, Eduard Galceran, diu que les obres del gimnàs acabaran al gener però no entorpiran les classes

L'aulari i les dues pistes poliesportives de l'IES Sant Cugat estaran enllestits abans de l'inici del proper curs escolar. Així ho ha anunciat el delegat territorial d'Educació de la Generalitat, Eduard Galceran, en una reunió amb l'associació de mares i pares d'alumnes del centre. Les obres del gimnàs de l'institut es reprendran dilluns i està previst que finalitzin el gener de l'any vinent.

L'alumnat de l'IES Sant Cugat podrà començar el proper curs amb normalitat, ja que disposarà de l'aulari i les dues pistes poliesportives. El departament d'Educació ha anunciat el compromís de finalitzar i entregar les obres el 30 d'agost en una reunió amb l'associació de pares i mares del centre. La directora de l'IES Sant Cugat, Maria Fuster, s'ha mostrat satisfeta perquè el centre estarà enllestit abans de l'inici del període lectiu.

Maria Fuster

Educació ha pres el compromís de tenir enllestides les obres abans de començar el curs


Pel que fa al gimnàs de l'institut, Educació ha anunciat que la construcció es reprendrà dilluns, ja que aquest cap de setmana es retirarà el cable d'alta tensió de FECSA que havia aturat les obres. El departament s'ha compromès a finalitzar la instal·lació esportiva al gener. El delegat territorial d'Educació de la Generalitat, Eduard Galceran, ha explicat que les obres no causaran molèsties als alumnes.

Eduard Galceran

Les obres del gimnàs no causaran molèsties a l'alumnat


D'altra banda, la directora de l'institut, Maria Fuster, ha explicat que els tràmits per posar el nom 'Pla i Farreres' al centre estan molt avançats. Fuster creu que es podrà iniciar el curs amb la nova denominació de l'institut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.