Detenen el presumpte autor del robatori a l'Ateneu Santcugatenc


  • Comparteix:

La policia descarta qualsevol implicació entre el detingut i l'entitat

La policia descarta qualsevol implicació entre el detingut i l'entitat

La policia estatal ha detingut una persona com a presumpte autor del robatori que es va produir a l'Ateneu Santcugatenc a principis d'aquest mes. El detingut, de 49 anys i veí de Sant Cugat, respon a les inicials A.G.M. i té antecedents policials, segons les mateixes fonts del cos nacional. A hores d'ara, el detingut ha passat a disposició judicial al Jutjat de Rubí.

L'Ateneu Santcugatenc va patir un robatori la matinada de l'1 de juny, en què es van sostreure uns 60 euros de les màquines expenedores i algunes begudes de l'espai de restauració.

La policia estatal ha detingut aquest dijous el presumpte autor dels fets, un veí de la nostra ciutat de 49 anys, amb les inicials A.G.M, i que carrega a les espatlles diferents antecedents policials, segons les mateixes fonts d'aquest cos. Així ho explica el cap de la policia estatal a Sant Cugat, Vicente Carvallo.

Vicente Carvallo

El detingut és un ciutadà de Sant Cugat de 49 anys d'edat i amb nombrosos antecedents policials. El pressumpte autor del robatori ha estat detingut aquest dijous a la via pública.


Recordem que els responsables de l'Ateneu van presentar la denúncia en el seu moment i que durant la inspecció ocular no es van trobar indicis que la porta o les finestres de l'edifici haguessin estat forçades. Carvallo, però, ha descartat que la persona detinguda tingui cap implicació amb l'Ateneu. A hores d'ara el detingut ha passat a disposició judicial al Jutjat de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.