Centenars de persones s'acomiaden de la seu del CMSC de la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

L'actual seu tancarà les portes el 30 de juliol, mentre que la nova les obrirà l'1 de setembre

L'actual seu tancarà les portes el 30 de juliol, mentre que la nova les obrirà l'1 de setembre

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha dit adéu aquest dissabte a la seu de la plaça de Barcelona amb una festa de comiat on, sobretot, s'ha volgut agrair als veïns de la zona la companyia i la paciència que han tingut durant el quart de segle llarg que han compartit amb el Club. Els 2.500 socis de l'entitat estan ara a l'espera d'inaugurar la nova seu de la Rambla del Celler, que podria entrar en funcionament el 9 o 10 de setembre amb una gran festa ciutadana.

La seu que des de fa més de 25 anys ocupava el Club Muntanyenc Sant Cugat tancarà definitivament les seves portes el proper 30 de juliol. Per això, el Club ha decidit acomiadar-se com cal de la seu de la plaça de Barcelona amb una festa en la que s'ha volgut dir adéu a aquest edifici i agrair la comprensió dels veïns de la zona. Narcís Castanyer és el president del Club.

Narcís Castanyer

Avui el que fem és un comiat de la seu una mica nostàlgic. Però sobretot ens volem acomiadar dels veïns i agrair-los la seva companyia i paciència


El trasllat físic de part del mobiliari de l'antiga seu fins a la nova es farà durant la segona o tercera setmana de juliol, i alguna de les activitats d'estiu ja es faran al nou edifici de la Rambla del Celler, un immoble que obrirà les seves portes l'1de setembre i que s'inaugurarà amb una gran festa ciutadana els dies 9 i 10 de setembre. Des del Club esperen que aquesta festa sigui també de tota la ciutat. Narcís Castanyer.

Narcís Castanyer

El dia 9 hi haurà un sopar i un concert de la coral, i el dia 10 hi haurà els actes de a inauguració pròpiament dita: un acte formal amb les autoritats, una exhibició de gimnàstica i probablement dels castellers, i un concert a la nit al PAV-2


La nova seu estrenarà dues noves instal·lacions, una sala polivalent i un rocòdrom, batejat amb el nom de Josep Barberà en honor a l'escalador i fundador del Club Muntanyenc. Aquest equipament s'estrenarà acollint els dies 10 i 11 de setembre el Campionat d'Espanya d'escalada de dificultat, una competició que aplega més de 400 aficionats d'aquest esport i que suposarà un aparador inigualable per aquesta nova instal·lació.

El Club ha fet, alhora, un estudi de viabilitat i creixement amb el que esperen passar dels 2.400 socis actuals a 3.000. Per altra banda, la junta directiva actual continuarà fins la primavera del 2006, moment en què, un cop acabat el procés d'obres de la nova seu, convocarà eleccions per tal de fer un canvi generacional en el si del Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.