Unanimitat al ple a favor de crear el Parc Agrícola del Vallès


  • Comparteix:

El ple de l'ajuntament ha donat suport als manifestos d'Olot i de Sant Celoni per la preservació de la connectivitat ecològica i paisatgística de Catalunya i pel reconeixement de les vies de verdes del Vallès i ha expressat la necessitat de crear el parc agrícola de la comarca. Així ho han aprovat tots els partits en una moció presentada per ICV-EA.

Els grups municipals s'han mostrat favorables a desenvolupar un projecte supramunicipal que creï un parc per protegir els espais agrícoles del Vallès, en el qual participin els municipis de la comarca. El ple també ha expressat el seu suport al Manifest d'Olot, que recull la necessitat de preservar la connectivitat ecològica i paisatgística de Catalunya.

El regidor ecosocialista., Xavier Boix, ha afirmat que cal que es connectin les àrees verdes de la comarca.

Xavier Boix

Cal que es connectin els espais verds de la comarca


El tinent d'alcalde, Eduard Pomar, ha remarcat que cal donar suport a la iniciativa per prendre mesures per protegir els espais agrícoles i connectar-los

Eduard Pomar

Donem suport a la moció perquè cal començar prendre mesures per protegir les zones agrícoles


La moció aprovada s'enviarà al consell executiu de la Generalitat amb la demanda que reculli la proposta de Parc Agrícola del Vallès i l'inclogui al Pla Territorial Metropolità de Barcelona, pendent encara d'aprovar malgrat el compromís del govern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.