Sant Cugat celebra avui la revetlla de Sant Joan amb festes per a tots els gustos


  • Comparteix:

Sant Cugat i els districtes celebren aquesta nit la revetlla de Sant Joan amb diverses festes destinades a tot tipus de públic, des dels joves fins a la gent gran. El Parc Ramon Barnils acollirà, poc abans de mitjanit, un concert a càrrec de l'orquestra Nova Etapa. La gent gran serà la protagonista al Casal Cultural de Mira-sol, on es farà un sopar i un ball, mentre que la UREF de La Floresta acollirà una revetlla on la música anirà a càrrec de DJ Nene.

Un any més, la nostra ciutat organitza diversos actes per celebrar la revetlla de Sant Joan. Tots aquells que vulguin fer de la celebració un punt de trobada entre amics, veïns i familiars tenen diferents opcions per gaudir de la 'nit més curta de l'any'.

La principal oferta arriba de la mà de l'Ajuntament amb un concert de l'orquestra Nova Etapa al Parc Ramon Barnils, a partir de dos quarts de dotze de la nit. Els més joves tindran la possibilitat, a més, de ballar al ritme de DJ Nene a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta. De la seva banda, el Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol ha preparat un sopar, que acabarà amb un ball amb música en directe al Casal de Cultura del mateix districte.

D'aquesta manera, tots els santcugatencs que vulguin celebrar la revetlla amb música, coca i cava, només s'han d'animar i buscar l'oferta que més s'adapti als seus gustos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.