Poques incidències durant la revetlla de Sant Joan, que acaba amb 2 incendis de poca importància


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana fa un balanç positiu de la revetlla, que qualifica de 'tranquil·la'

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana fa un balanç positiu de la revetlla, que qualifica de 'tranquil·la'

La revetlla de Sant Joan s'ha viscut enguany a Sant Cugat amb molta tranquil·litat i sense pràcticament incidències. Tot i l'elevat risc d'incendis i la presència dels petards, que s'han deixat sentir de forma ininterrompuda durant tota la nit, el balanç ha estat finalment de dos petits focs de poca importància a la nostra ciutat, i un incendi que ha cremat prop d'una hectàrea a tocar de la carretera de la Rabassada, dins el terme de Barcelona.

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha fet un balanç força positiu de la revetlla, ja que segons ha assegurat, tot i ser la 'nit del foc' i tot i l'elevat risc d'incendis que afecta enguany moltes comarques de Catalunya, la jornada ha estat força tranquil·la.

Els principals incidents han estat ocasionats pel llançament d'alguns petards i coets, que tant al barri de Can Borrull de les Planes com a l'entorn del Centre Borja han provocat petits incendis que han afectat, sobretot, matolls. En tots dos casos però, l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) els ha pogut controlar ràpidament, evitant així, que el foc anés a més. Així ho ha explicat Jaume Tubau.

Jaume Tubau

Estem contents de com ha anat la nit, que podme qualificar de tranquil·la. S'han produït 3 petits incendis, un per la crema de matolls per un coet al barri de Can Borrull i que l'ADF ha controlat molt ràpid, i un altre al Centre Borja.


Un tercer incendi, que en aquest cas ha estat més important i ha cremat una hectàrea de bosc, s'ha produït a la carretera de la Rabassada, tot i que ja dins el terme de Barcelona.

D'altra banda, no han faltat, durant aquesta nit, algunes bretolades com la crema d'algunes bústies al carrer Àlvarez, o el llançament de petards contra el vidre d'un cotxe particular o la marquesina de la parada de l'autobús a l'avinguda Pla del Vinyet. Jaume Tubau.

Jaume Tubau

Al carrer Àlvarez s'han cremat 4 o 5 bústies intrduint-hi petards a dins, també s'ha fte malbé la marquesina de la parada de l'autobús a Pla del Vinyet i un particular ha denunciat que li havien fet malbé el vidre del cotxe.


Pel que fa al ball organitzat per l'Ajuntament al parc Ramon Barnils amb motiu de la revetlla, el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana ha assegurat que ha anat força bé i que no s'han produït incidents destacats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.