El CMSC reunirà els participants de la primera Marxa Infantil, ara fa 50 anys


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc commemorarà els cinquanta anys de la Marxa Infantil reunint els participants de la primera edició en una caminada. Pel que fa a l'edició ordinària, ja s'ha obert el termini per presentar dibuixos per il·lustrar la samarreta i el cartell de la Marxa. Hi poden participar els infants de sis a 14 anys.

L'any 1959, 30 nens van participar en la primera edició de la Marxa Infantil organitzada pel Club Muntanyenc. Enguany, en motiu del cinquantè aniversari de la caminada, el CMSC els tornarà a reunir per rememorar el recorregut de la primera Marxa Infantil, en una trobada que se celebrarà el 30 de març.

Pel que fa a l'edició ordinària de la Marxa, ja s'ha obert el concurs per escollir els dibuixos que il·lustraran les samarretes i cartells de la caminada. En el concurs hi poden participar, a través de les escoles, tots el nens i nenes de 6 a 14 anys de la ciutat.

El coordinador de la Marxa Infantil, Joan Carles Alayo, explica els requisits que han de complir els dibuixos.

Joan Carles Alayo

Els dibuixos han d'estar vinculats a l'excursionisme, a la Marxa. Que es vegin parelles de nens en un ambient de muntanya.


Els dibuixos guanyadors es coneixeran el 5 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.