La barraca de Festa Major de les JERC reivindicarà la candidatura de La Floresta 2012


  • Comparteix:

L'objectiu és denunciar l'esperit comercial dels Jocs Olímpics i reivindicar, de forma irònica, més protagonisme pels barris i districtes

L'objectiu és denunciar l'esperit comercial dels Jocs Olímpics i reivindicar, de forma irònica, més protagonisme pels barris i districtes

La secció local de les JERC ambientarà la seva barraca de la Festa Major amb la candidatura de la Floresta pels Jocs Olímpics de 2012. Amb aquest to irònic i festiu les Joventuts Republicanes afirmen que no es tracta d'una iniciativa en contra de la candidatura de Madrid ni de cap altra ciutat sinó que pretén reivindicar més protagonisme per aquest districte.

La barraca de la Festa Major de la secció local de les JERC tindrà enguany un caire molt festiu. Amb samarretes, decoració i fins i tot mascota, les Joventuts Republicanes publicitaran la candidatura de la Floresta pels Jocs Olímpics de 2012.

D'aquesta manera, les JERC ambientaran la seva barraca amb l'objectiu de reivindicar més protagonisme pel districte de la Floresta i fer una crítica a l'esperit comercial del Jocs Olímpics i de les ciutats candidates. Ho explica el portaveu de la secció local de les JERC, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

L'objectiu no és dir no a Madrid 2012 sinó apostar per la Floresta. Donar-la a conèixer arreu dels països catalans i destacar els trets distintius amb altres barris.


Puigneró també ha volgut deixar clar que l'ambientació de la barraca no es tracta d'un acte de boicot a la candidatura de Madrid 2012, ni de cap altra ciutat, sinó d'una forma festiva i original de donar suport a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.