Un viatge de 4.000 dies entre Mallorca i Sant Cugat


  • Comparteix:

Una carta triga 12 anys en retornar de Palma de Mallorca a Sant Cugat. El missatge el va enviar la Policia Local de la nostra ciutat l'any 1996 a una dona resident a Palma per notificar-li que havia extraviat un carnet a l'estació de FGC a Sant Joan. Correus ha retornat la missiva el 9 de gener d'aquest any.

La secció d'objectes perduts de la Policia Local va remetre la carta a una adreça de Palma de Mallorca el 20 de maig del 1996. En el missatge, la policia comunicava a la interessada que havia extraviat la seva llicència de ciclomotor a l'estació de FGC de Sant Joan i li adjuntava la documentació.

Després d'un periple de 12 anys, durant els quals la carta ha estat perduda en algun lloc entre l'origen i el destí, Correus ha retornat la missiva a Sant Cugat en no haver localitzat a la seva destinatària. En total, 4.000 dies de viatge pel Mediterrani per a una carta que ha tornat al remitent envellida i, segurament, molt bronzejada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.