Comença el programa de Formació per a Pares i Mares


  • Comparteix:

El programa de Formació per a Pares i Mares començarà el 23 de gener amb una xerrada sobre la conciliació de la vida familiar i laboral. Aquest programa, que compta amb el suport de l'Ajuntament, està organitzat per la Coordinadora d'AMPAS de Sant Cugat i per la comissió de l'ensenyament públic. La iniciativa oferirà a pares i mares quatre cursos d'adquisició d'habilitats educatives i diverses xerrades.

La xerrada 'Com mantenir una família sense morir en l'intent: conciliació familiar i laboral', a càrrec del psicòleg Josep Vilajoana, donarà el tret de sortida al programa dimecres vinent a les nou del vespre a la Casa de Cultura. Aquesta iniciativa també inclou diversos cursos dividits per franges d'edat.

Així ho ha explicat la regidora d'Educació, Ester Salat.

Ester Salat

Es tracta de cursos d'habilitat educativa adreçats a quatre franges diferents d'edat.


Els pares que vulguin assistir als cursos d'aquest programa han de lliurar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) abans del 25 de gener. Les inscripcions també es poden trucant al Servei d'Educació de l'Ajuntament al 93 565 70 00, o al correu electrònic formacioparesimares@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.