L'ONG Bon dia Gàmbia es presenta en societat davant un centenar de persones


  • Comparteix:

Un centenar de persones han assistit aquest dissabte al vespre a la presentació en societat de l'ONG Bon Dia Gàmbia en un sopar solidari al Sant Cugat Hotel & Restaurant que ha aconseguit recaptar prop de 900 euros. L'entitat, que va néixer el passat mes d'octubre, treballarà en diferents iniciatives per dotar de serveis i educació algunes poblacions gambianes amb manca de recursos.

Sota el lema 'Si ens ho proposem arribarem molt lluny', l'entitat va néixer a Sant Cugat el passat mes d'octubre amb la intenció de portar la seva ajuda amb 'transparència i compromís' al país més petit de l'Àfrica: Gàmbia.

Acompanyats per més d'un centenar de persones, els responsables de l'entitat han pogut explicar els seus projectes i recollir suport econòmic amb un sopar benèfic. L'associació ha recaptat prop de 900 euros que es destinaran al proper enviament de roba que farà l'ONG al país africà.

La membre de Bon Dia Gàmbia, Carlota Contreras, explica l'objectiu del sopar solidari.

Carlota Contreras




L'associació ja va sortir al carrer el desembre passat per recollir joguines per als nens gambians. Una vegada presentats oficialment en societat, ara l'entitat es planteja noves fites. Ho explica Contreras

Carlota Contreras

Esperem que la gent s'animi a col·laborar amb l'associació. Anirem fent campanyes i volem fer una de recollida de material escolar.


El sopar solidari també ha servit per presentar el nou logotip de l'associació que combina el color groc del sol africà amb la mascota de l'entitat, una branca dins una capsa que porta per nom 'Isahama', que significa bon dia en idioma mandinga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.