Adjudiquen a l'empresa Edasa les obres del nou local de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

L'emissora municipal dóna avui el tret de sortida a la programació d'estiu, sota el títol 'Obert per vacances'

L'emissora municipal dóna avui el tret de sortida a la programació d'estiu, sota el títol 'Obert per vacances'

L'emissora municipal, Ràdio Sant Cugat, ha començat ja el camí per traslladar-se a les noves instal·lacions, ubicades al carrer Plana de l'Hospital. La Junta de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC) ha adjudicat aquest divendres les obres de remodelació de la nova seu, que és previst que comencin aquest estiu i tenen un termini d'execució de tres mesos.

Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Edasa, amb delegació a Abrera, per un import de 180.000 euros. El trasllat permetrà a Ràdio Sant Cugat ampliar les seves instal·lacions dels 140 metres quadrats actuals a uns 280 metres útils i estrènyer la col·laboració amb Televisió de Sant Cugat (TVSC) a través de l'elaboració de continguts multimèdia.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que aquest procés significarà un pas endavant molt important per a l'emissora municipal i també pel conjunt de la ciutat.

Lluís Recoder

És molt important per RSC i per la ciutat. És bàsic tenir mitjans de comunicació que tinguin com a referent Sant Cugat per reforçar la nostra identitat i arrelar la gent. És amb aquesta idea que teníem el projecte de millorar les instal·lacions de RSC, que ja s'ho mereixia.


El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica que el trasllat forma part del projecte d'adaptació de l'organisme a una nova etapa de la comunicació local, marcada per la integració multimèdia i la futura implantació de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Xavier Fornells

Forma part de la renovació dels plantejaments bàsics de l'OAMCIC, per convertir-lo en una productora de continguts multimèdia. Calia un nou espai per donar un triple servei, a través dels canals de ràdio, televisió i Internet.


La nova etapa dels mitjans de comunicació municipals estarà marcada per la col·laboració entre Ràdio Sant Cugat i Televisió de Sant Cugat, que optimitzaran conjuntament la producció de continguts informatius sobre Sant Cugat.

D'altra banda, aquesta emissora enceta avui, dimarts, la programació d'estiu, que sota el lema 'Obert per Vacances', oferirà tota la informació i els continguts més frescos durant els mesos de juliol i agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.