Un pla determinarà quines zones de la ciutat poden acollir benzineres


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient ha explicat que dos informes de l'àrea de Territori conclouen que no s'ha de fer una benzinera a Mira-sol

El tinent d'alcalde de Medi Ambient ha explicat que dos informes de l'àrea de Territori conclouen que no s'ha de fer una benzinera a Mira-sol

El govern municipal elaborarà un pla que determinarà quines zones de la ciutat poden acollir benzineres. Així ho ha anunciat en el consell de districte de Mira-sol, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, que també ha avançat que dos informes de l'àrea de Territori conclouen que no s'ha d'ubicar una estació de servei en aquest districte.

L'equip de govern actualitzarà un estudi sobre la ubicació de les benzineres que es va elaborar en el darrer mandat. El pla, que serà impulsat per les àrees de Territori i Medi Ambient, determinarà quines zones poden acollir benzineres abans d'acabar l'actual mandat. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica quin és l'objectiu de la iniciativa.

Eduard Pomar

Un pla determinarà on es poden ubicar les benzineres


Pel que fa a la sol·licitud d'instal·lació d'una benzinera a Mira-sol, els informes, de caràcter jurídic i tècnic que es van sol·licitar a l'àrea de Territori conclouen que no s'ha d'instal·lar l'àrea de servei. Ara, l'Ajuntament notificarà aquesta decisió a la propietària dels terrenys del Passeig Baixador, cantonada amb l'Avinguda Bilbao, que va sol·licitar la llicència i aquesta tindrà quinze dies hàbils per recórrer. Si les al·legacions no prosperen, es denegarà la llicència ambiental en una junta de govern local.

Un dels membres de l'Associació de Veïns Mira-sol, Joaquim Arnal, ha reiterat l'oposició dels veïns a aquest projecte, sol·licitant a l'equip de govern que es prohibeixi la instal·lació de qualsevol benzinera.

Joaquim Aranl

Ens oposem a aquesta benzinera i a qualsevol que es construeixi a Mira-sol


La resta d'associacions veïnals presents al consell de districte de Mira-sol s'ha mostrat satisfeta per l'anunci de les conclusions dels informes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.