Kiko Veneno i Lluís Llach, plat forts de la festa major de Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD avança que hi haurà activitats per a tots els tipus de públics

L'EMD avança que hi haurà activitats per a tots els tipus de públics

Kiko Veneno, Lluís Llach, Dep o l'espetacle familiar 'La comèdia dels errors' a càrrec de la comanyia de Coco Comín seran alguns dels plats forts de la Festa Major de Valldoreix, que se celebrarà entre els dies 10 i 18 de setembre. Des de l'EMD ja han avançat, a l'espera de donar a conèixer tota la programació, que hi haurà propostes i activitats per a totes les edats i tots els gustos.

Tot i quje els santcugatencs no s'han recuperat encara de la Festa Major de Sant Cugat, ja és moment de posar la vista en altres festes majors del municipi. És el cas de Valldoreix, que tot i que no arribarà fins al mes de setembre, des de l'EMD ja han volgut fer un petit avanç de la programació per anar obrint boca.

En aquest sentit, entre els dies 10,11, 15, 16, 17 i 18 de setembre, els valldoreixencs i tots els santcugatencs en general podran gaudir d'un ampli ventall de propostes que comptarà amb alguns plats forts com els concerts de Kiko Veneno i Dep, per als joves, el ball a càrrec de l'Orquestra La Xata, per als adults, i un fi de festa amb Lluís Llach i Feliu Ventura. Per al vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, es tracta d'un programa que vol satisfer les necessitats de totes les franges de públic.

Josep Casadellà

Kiko Veneno serà per ña gent jove, també hi haurà Dep, que són com els successors de Brams, i ball de festa major amb l'orquestra La xata i que farà gaudir a tota la gent. Lluís Llach tancarà la festa.


Casadellà ha destacat també que aquest any han decidit canviar la fòrmula pel fi de festa, ja que en les darreres edicions havien fet espectacles d'humor, i ha manifestat l'esperança que es tracti d'una cloenda molt especial.

D'altra banda, la Festa Major de Valldoreix comptarà també amb una programació teatral a càrrec del grup Espiral, així com amb un espai per als més petits, amb la Festa Infantil i amb la representació del muntatge familiar 'La comèdia dels errors', basat en el clàssic de William Shakespeare i a càrrec de la companyia de la valldoreixenca Coco Comín.

No hi faltaran els actes més tradicionals com la missa major, coincidint amb la festa de Sant Cebrià, patró de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.