Les escales Tarruell, a La Floresta, queden obertes als vianants


  • Comparteix:

A finals d'aquest mes s'acabarà la segona fase de les obres de remodelació, corresponent a la plaça Josep Playà i el passeig de la Floresta

A finals d'aquest mes s'acabarà la segona fase de les obres de remodelació, corresponent a la plaça Josep Playà i el passeig de la Floresta

Les escales Tarruell de la Floresta han quedat obertes al pas dels vianants, després que l'any 2002 quedessin malmeses per l'esfondrament d'un mur. L'Ajuntament ultima aquests dies les obres de la segona fase de remodelació del sector corresponents a l'execució dels col·lectors de clavegueram i a la pavimentació de la plaça Josep Playà i el passeig de La Floresta. El cost final d'aquestes obres és de 245.000 euros.

L'accés de vianants per les escales de Tarruell ja està obert als ciutadans, després de finalitzar les obres de soterrament de les xarxes de serveis de companyies, i la col·locació de l'esglaonat i la barana de les escales.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha remarcat que les obres han estat complexes ja que s'han hagut de renovar totes les xarxes de servei soterrades, i que a finals d'aquest mes podria estar enllestida la segona fase del projecte de remodelació de la zona, que inclou la plaça Josep Playà i el passeig de la Floresta.

Mercè Conesa

Amb això completaríem tota obra, i la previsió que tenim és que a finals juliol del 2005 estigui enllestit. Ha estat una obra complexa perquè s'han hagut de modificar xarxes serveis.


En aquest cas, els treballs es va iniciar el 14 de març i consisteixen en l'execució dels col·lectors de clavegueram d'aigües pluvials i fecals, que estaven molt malmesos. També s'ha fet la pavimentació de la plaça Josep Playà i queda pendent l'asfaltat del passeig de la Floresta.

El pressupost final de les obres, que van començar el 15 de setembre de l'any passat, s'ha hagut d'incrementar a conseqüència de la renovació de les instal·lacions soterrades i el cost final ascendirà als 245.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.