Valldoreix acull avui la visita d'una fundació índia que ajuda els sectors més desafavorits de l'Himalaia


  • Comparteix:

La Fundació índia Ramana's Seva Samiti, que des de fa anys treballa per ajudar als nens i les dones més desafavorits de la zona de l'Himalaia, visita aquest vespre la nostra ciutat amb l'objectiu de donar a conèixer la seva tasca. La jornada, que comptarà amb la presència de la fundadora de l'entitat, servirà també per poder fer un intercanvi d'impressions amb les persones que a títol individual col·laboren amb l'organització.

Valldoreix serà aquest vespre l'escenari de la primera reunió que la fundació índia fa en aquesta zona de Catalunya. Sota el lema de 'Digues sí ara', la fundació, que fa anys que treballa al sector més desafavorit de l'Himalaia, vol ensenyar als seus socis santcugatencs la feina que es realitza amb els seus donatius.

La seva fundadora i responsable d'aquesta entitat, Dwabha Pavarti, que assistirà també a la reunió, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que l'objectiu de la fundació és educar als nens més desfavorits de l'Himalaya així com els refugiats del Nepal.

Dwabha Pavarti

El principal objectiu d'aquest projecte és educar els nens que viuen en aquestes zones i que vénen refugiats de la zona del Nepal. La única manera de canviar el sistema de castes de la Índia és per mitjà de l'educació.


Pavarti ha explicat també que durant tots aquests anys la fundació no ha rebut diners ni ajudes d'altres organitzacions i que si sobreviuen és gràcies a les donacions que es fan a títol personal. És per això que ha volgut venir a la nostra ciutat per agrair personalment als ciutadans que col·laboren amb ells i per ensenyar-los directament la feina que s'està fent. En aquest sentit, Pavarti ha explicat que Sant Cugat i sobretot la zona de Valldoreix és una de les zones d'on reben més donatius.

Dwabha Pavarti Dwabha Pavarti

Aquesta fundació no rep fons de cap altra organització sinó que tot el que aconsegueix és a base de l'ajuda de les persones. A Espanya és on més gent ajuda, i a Catalunya és on més gent col·labora, i concretament la zona de Valldoreix.


La reunió, que se celebrarà avui a les set del vespre al passeig de la Garça número 21 de Valldoreix, intentarà ensenyar a partir d'un vídeo la feina que fa la fundació, no tan sols pel que fa a l'educació sinó també pel que a l'ajuda sanitària. Pavarti considera que és bo que la gent vegi on van a parar els seus donatius i que es concienciïn encara més que l'ajuda en aquesta zona és molt necessària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.