Una vintena de 2CV es concentren a la Plaça d'Octavià en la primera reunió d'aquest tipus que se celebra a la nostra ciutat


  • Comparteix:

L'encontre s'ha celebrat només dues setmanes abans de la trobada mundial

L'encontre s'ha celebrat només dues setmanes abans de la trobada mundial

Al voltant d'una vintena de Citröen 2 CV s'han reunit aquest dissabte a la plaça d'Octavià en el que representa la primera concentració que es dóna a la nostra ciutat d'automòbils d'aquest model. La trobada, promuguda per la botiga de música 'The Back Shop', és el preludi de l'encontre mundial que se celebrarà a Escòcia d'aquí a dues setmanes.

El mític cotxe 2CV s'ha passejat per la nostra ciutat aquest cap de setmana arran d'una trobada que ha reunit una vintena d'aquests vehicles de la marca francesa Citröen a la Plaça d'Octavià.

El president del Club 2 CV a Catalunya, Josep Fonollar, explica els motius d'haver fet aquesta trobada i remarca el destacat paper que ha tingut la botiga de música 'The Back Shop' per portar els cotxes a la nostra ciutat.

Josep Fonollar

Hi ha una botiga aquí que fa exposicions i vem decidir dedicar-la als 2CV i a més ampliar-ho amb la concentració


A l'exposició dels vehicles se li han sumat a més altres activitats lúdico-festives com una botifarrada popular a la plaça Pere San. La trobada d'aquest cap de setmana s'emmarca dintre de les trobades bimensuals que organitza el Club i ha estat el preludi de la que se celebrarà d'aquí dues setmanes a Escòcia i que reunirà a un gran número de seguidors d'aquest cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.