Veïns de Mira-sol denuncien que l'Ajuntament no ha netejat una riera que pot ser un focus del 'mosquit tigre'


  • Comparteix:

Una vintena de veïns asseguren que hi ha aigües brutes i que ningú ha respost la carta que van enviar al mes d'abril denunciant aquesta situació

Una vintena de veïns asseguren que hi ha aigües brutes i que ningú ha respost la carta que van enviar al mes d'abril denunciant aquesta situació

Una vintena de veïns de Mira-sol s'han mostrat indignats per la inactivitat, segons diuen, de l'Ajuntament davant la presència del 'mosquit tigre' a les zones adjacents a la riera que hi ha entre els carrers Equador i Sant Albert. Els veïns es queixen que tot i la campanya informativa feta des del consistori, l'equip de govern no ha acompanyat les paraules amb fets i ni tan sols ha contestat una carta enviada a principis d'abril alertant de la situació.

Un grup de 18 veïns que viuen prop de la riera que hi ha entre els carrers Equador i Sant Albert de Mira-sol se senten 'abandonats' per l'Ajuntament, ja que segons diuen, no han rebut cap resposta a una carta que van enviar al mes d'abril a les regidories de Medi Ambient, Sanitat i Territori demanant que s'investigués i es netegés aquest tram de riera, donat que les aigües gairebé estancades són focus potencials d'aparició i propagació del 'mosquit tigre'.

Els veïns es queixen de la impotència d'haver de passar l'estiu vestits amb roba de màniga llarga i haver suportar les molestes picades de l'insecte, i denuncien que ningú de l'Ajuntament els ha escoltat després de fer tanta campanya sobre el 'mosquit tigre'. Així ho ha explicat Dolors Orozco, una de les veïnes afectades.

Dolors Orozco

La indignació, a part de la impotència, és que molta campanya contra el mosquit tigre, però els mateixos que donen els consells, no lluiten per eradicar-lo


Orozco i la resta de veïns entenen que l'Ajuntament no pot controlar totes les zones del municipi, i que no és possible fumigar tots els parcs i jardins de la ciutat, però creuen que, com a mínim, el consistori hauria d'haver enviat algú a inspeccionar la riera.

Dolors Orozco

No pretenem que es fumigui tot però com a mínim la riera. Que com a mínim vinguin a veure-ho i ens donin alguna resposta encara que sigui que no s'hi pot fer res


En aquest sentit, els veïns afectats esperen que des del consistori els donin alguna mena de resposta, tant si és que es farà alguna actuació, com si és que no hi poden fer res. En certa manera, diu Dolors Orozco, el que volen és que algú 'doni la cara'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.