Mira-Sol clausura la seva Festa Major amb un gran èxit de participació


  • Comparteix:

El districte de Mira-Sol ha posat el punt i final aquest diumenge a la nit a la seva Festa Major d'enguany, una festa que ha comptat amb moltes activitats amb l'objectiu d'arribar a totes les edats i tots els gustos. La festa ha estat un èxit de participació si es té en compte, per exemple, les prop de 2.000 persones que han participat a la botifarra de dissabte.

Concerts, activitats esportives, espectacles pels més petits i una botifarrada han estat les activitats més destacades de la Festa Major de Mira-Sol, que s'ha allargat durant tot el cap de setmana. Com a novetat, aquest any s'ha decidit fer totes les activitats al Casal Cultural del districte per crear un espai de trobada entre els veïns de Mira-Sol, per qüestions d'espai i perquè és un equipament que coneix tothom i no hi ha risc de pèrdua per als nous veïns o la gent que s'hi ha volgut apuntar.

Carme Saval, membre de la comissió de festes, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta Festa Major.

Carme Saval

Contents de la participació. Els nens i la gent gran s'ho han passat molt bé. Dissabte vem tenir una botifarrada amb 1.700 persones; va ser una passada. Estem molt contents


Uns dels grans protagonistes d'aquesta festa han estat els més petits: per a ells s'han programat activitats com un concurs de dibuix, pallassos o un globus aerostàtic.

Des de l'Ajuntament s'ha volgut agrair la feina desinteressada dels veïns que han fet possible aquesta festa. Escoltem Joan Recasens, primer tinent d'alcalde de Presidència i Serveis Territorials.

Joan Recasens

Primer és agraïr a la gent que dedica moltes hores per què tot surti bé. Un any més, les havaneres han estat tot un èxit, i reunir prop de 2.000 persones a la botifarrada no és fàcil


Des de la comissió de festes, a més, han pres bona nota de com ha anat aquesta Festa Major, i intentaran adequar millor les activitats tenint en compte les hores de calor més intensa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.