El catedràtic d'història de la UAB Tomàs Gimeno relleva Jaume Martín al capdavant del Rotary Club de Sant Cugat


  • Comparteix:

El catedràtic santcugatenc d'història antiga de la Universitat Autònoma de Barcelona, Tomàs Gimeno, ha estat l'escollit per substituir l'advocat Jaume Martín, com a president del Rotary Club de Sant Cugat, amb motiu del relleu anual que marca l'entitat. El nou president es marca com a principals línies d'actuació l'ajuda i la solidaritat cap als col·lectius més desprotegits.

El nou president del Rotary Club de Sant Cugat, el catedràtic d'història antiga de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Tomàs Gimeno, ha mostrat la seva satisfacció per haver estat escollit com el relleu de l'advocat Jaume Martín Puchol al capdavant del club per el proper curs 2005-2006. Gimeno, liderarà una junta formada també per Juan José Pérez, en qualitat de mestre de cerimònies, Jesús Ruiz, nou tresorer, i Jesús González, nou secretari. Tomàs Gimeno ha recordat les línies mestres globals de l'acció del Rotary i la seva implicació amb Sant Cugat.

Tomàs Gimeno

El Rotary s'implica en l'ajut i solidaritat vers les comunitats més febles, com per exemple l'ajut que vam recabar per la llar d'avis de la parròquia


En aquest sentit ha recordat també la feina de reconeixement de les institucions o persones que es destaquen en la defensa d'aquestes ideals i les campanyes a nivell mundial com la desactivació de mines antipersona o la lluita contra la poliomielitis.

Recordem que ja fa més de 14 anys que es va crear el Rotary Club de Sant Cugat i que mantenen la seu social a l'hotel Bellaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.