El barri de Sol-Aire, a La Floresta, celebra aquest cap de setmana la seva festa grossa


  • Comparteix:

Un pregó a càrrec d'un veí, sopars i balls, principals propostes

Un pregó a càrrec d'un veí, sopars i balls, principals propostes

El barri de Sol-Aire acull a partir d'aquest divendres la seva onzena Festa Major. Les activitats, que s'inicien aquest vespre amb el pregó a càrrec d'un veí de la zona, s'allargaran fins diumenge a la tarda amb propostes per a totes les edats com els diversos sopars populars, balls i una xocolatada.

A partir d'aquest divendres i fins diumenge, les tardes del barri de Sol-Aire, seran de Festa Major. Els actes s'iniciaran, com és habitual, amb la lectura d'un pregó que enguany anirà a càrrec d'una de les veïnes, i acabarà amb un brindis amb el vi d'honor.

Aquest any, a més, l'organització de la festa ha estat encapçalada per una junta renovada i més jove que en edicions anteriors, i coincideix, a més, amb el 60è aniversari del barri. Escoltem el portaveu de l'Associació de Veïns de Sol-i-Aire, Guillem Roca.

Guillem Roca

Aquest any celebrem l'onzena edició ja que vam començar l'any 1995 coincidint amb el 60è aniversri del barri. Aquest any tenim una junta molt jove.


La festa major d'enguany inclourà activitats com un sopar de germanor, espectacle de 'varietés', xocolatada, i també la baixada de vehicles artesanals. Per als més menuts del barri hi haurà gresca infantil amb jocs inflables i una festa de l'escuma, mentre que els joves es podran divertir amb una disco-mòbil.

Segons Roca, les activitats que acostumen a tenir més èxit són però el sopar de germanor i també la baixada de vehicles artesanals.

Guillem Roca

Quan ve més gent és el sopar de germanor. I l'any passat amb la baiaxda de vehicles casolans va tenir molt d'èxit i esperem que aquest any s'acostin més curiosos.


La festa d'enguany acabarà diumenge amb el sorteig del regal del soci i, a les 10 de la nit, amb un pica-pica de cloenda on s'espera l'assistència de tots els veïns del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.