Els atemptats a Londres i Egipte no provoquen cancel·lacions de viatges entre els santcugatencs


  • Comparteix:

Les agències de viatges santcugatenques no han registrat, de moment, cancel·lacions com a conseqüència dels darrers atemptats perpetrats a Londres i Egipte. Tot i això, les agències continuen alerta pels esdeveniments que es puguin produir i garanteixen viatges alternatius en cas que la situació internacional empitjori.

Els recents atemptats de Londres i Egipte sembla que no han atemorit els santcugatencs. I és que les agències de viatges de la nostra ciutat no han rebut, de moment, cap demanda de cancel·lació. Així ho explica cap d'oficina d'Halcón Viatges a Rubí i Sant Cugat, Josep Garcia.

Josep Garcia

És molt recent el tema d'Egipte. No podem fer encara una valoració extensa. Tenim forces sortides programades per principis d'agost. De moment, afortunadament, no hem tingut anul·lacions.


Egipte és una de les destinacions més sol·licitades per passar les vacances d'enguany. Tot i que la demanda de viatges no és tan elevada com la dels creuers pel Mediterrani o la de les Illes Balears, són molts els santcugatencs que han apostat per visitar les terres faraòniques.

Un dels principals motius que les agències no hagin rebut, de moment, anul·lacions és, segons Garcia, perquè la zona afectada per l'atemptat queda lluny de les rutes ofertades per Egipte.

Josep Garcia

La zona que ha afectat està enfocada al turisme de submarinisme. Nosaltres venem creuers pel Nil i pel llac Nasser amb estada a El Caire. Entre els nostres clients, normalment no demanen la zona de Xarm al-Xeikh


Pel que fa a Londres, sembla que els esdeveniments de les darreres setmanes estan suposant, més que cancel·lacions, una congelació de la demanda.

Les agències, però, estan l'expectativa del què pugui passar. De moment, no han rebut cap comunicat del Ministeri d'Afers Exteriors que desaconselli viatjar a Egipte o Londres. En cas que això succeeixi, les agències oferiran els afectats viatges alternatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.