Poca assistència a l'últim concert jove, organitzat per l'Ajuntament i OJU!


  • Comparteix:

Poca assistència aquest passat dissabte al concert jove celebrat al parc Ramon Barnils, organitzat per l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació Artística OJU!. Tot i la novetat d'enguany, un sopar d'estiu, el reclam no ha estat suficient. La propera cita per als joves és aquest divendres, amb una nova edició de la Nit més Jove.

El Parc Ramon Barnils ha acollit aquest dissabte prop d'un centenar de persones amb motiu de l'últim concert jove organitzat per l'Ajuntament i l'Associació Artística OJU!.

Enguany el concert jove també ha acollit un sopar d'estiu, que malgrat tot no ha estat un reclam per als joves santcugatencs. El concert ha anat a càrrec de DJ's, organitzat per l'associació OJU! conjuntament amb l'Ajuntament. Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

El concert dconsistia en un sopar i amb un concerts de DJ's i va tenir bona acollida pel públic de l'assoaciació OJU, que ho organitzava. Però si que cal revisar una mica els actes de l'estiu per poder tenir més assitència.


En aquest sentit, Ramon ha afegit que des de l'àrea de Polítiques Socials i Joventut, es busca crear una oferta lúdica per als joves de la ciutat que no marxen de vacances el mes de juliol, però que cal avaluar quines propostes tenen més bona resposta.

Toni Ramon

El que voliem era programar el juliol perquè Sant Cugat un cop passada la Festa Major queda pobre d'actes a banda de la Festa Major de districtes i es busca un oferta lúdica. Però s'ha de mirar quina dona més bona resposta.


Aquest divendres, els Jardins del Monestir acolliran la Nit més Jove on s'espera un nombre més gran de participants. Un cop passada la nit, els actes es reprendran el setembre, ja de cara el curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.