Terrasses i carpes nocturnes, principals opcions d'oci pels santcugatencs que no marxen fora a l'estiu


  • Comparteix:

L'oferta d'oci es manté a la nostra ciutat durant tot el mes d'agost amb l'objectiu de refrescar l'estiu als santcugatencs que no marxen fora de vacances. Les terrasses dels bars i les carpes a l'aire lliure són dues de les opcions preferides pels ciutadans per combatre la calor durant aquests dies.

Per a molts l'estiu és sinònim de sortir a passejar, prendre un gelat o sortir de nit a prendre una copa. I per fer tot això, Sant Cugat no deixa d'oferir durant l'època estival ofertes tan variades com són les terrasses dels bars o les carpes a l'aire lliure.

La gent jove és la que més freqüenta aquests locals, tal i com han coincidit a afirmar els responsables dels bars de la ciutat. Des d'alguns locals han lamentat però l'ordenança que prohibeix posar terrasses més enllà de les dotze de la nit. Tot i això, asseguren que la demanda a les tardes ja és prou important. Escoltem Carles Ambrós, encarregat del bar 'San Sam'.

Carles Ambros

El problema de Sant Cugat es que a partir de les dotze de la nit no es pot posar la terrassa, però a la tarda a la gent li agrada aquesta proposta.


Una altra proposta que arriba amb els mesos d'estiu i el calor és la possibilitat dels restaurants d'oferir dinars i sopars a l'aire lliure. Ja de nit, els joves i adults de Sant Cugat i dels voltants poden gaudir també de les carpes a l'aire lliure que les discoteques de la ciutat, 'Chic Sant Cugat' i 'La Carpa' ofereixen des de ja fa anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.