El gimnàs Squash Sant Cugat cessarà l'activitat el 31 de juliol i no tornarà a obrir les seves portes


  • Comparteix:

Aquesta tarda, la direcció del centre donarà a conèixer si es traspassa el negoci a una altra entitat

Aquesta tarda, la direcció del centre donarà a conèixer si es traspassa el negoci a una altra entitat

El gimnàs Squash Sant Cugat cessarà l'activitat el proper diumenge 31 de juliol i no tornarà a obrir les seves portes. Aquesta tarda, la direcció del centre donarà a conèixer si es traspassa el negoci a una altra entitat esportiva o si l'activitat desapareix de forma definitiva.

Segons ha pogut saber Ràdio Sant Cugat, el gimnàs Squash, ubicat al carrer Sant Jordi, deixarà d'oferir els seus serveis a partir del 31 de juliol i no tornarà a reprendre la seva activitat. La direcció de l'entitat esportiva anunciarà aquesta tarda si es traspassa el negoci a un altre operador o si el local deixarà d'acollir activitats esportives a partir de l'agost.

Els treballadors del gimnàs tampoc no coneixen, de moment, quina és la decisió de la direcció i estan a l'expectativa de saber quin serà el seu futur. Avui també es coneixerà el futur dels palistes de la secció d'esquaix que participen en competicions oficials.

Els clients que hagin efectuat pagaments d'activitats o serveis posteriors al mes de juliol rebran les quantitats econòmiques que han avançat.

El gimnàs Squash, que va obrir les seves portes el 1983, és propietat de l'empresa 'Inversiones Inmobiliarias y Deportivas S.A'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.