Joan Sala, nou director gerent de l'Hospital General de Catalunya


  • Comparteix:

Sala estava al front de la direcció mèdica del centre des del setembre del 2003

Sala estava al front de la direcció mèdica del centre des del setembre del 2003

L'especialista en medicina esportiva Joan Sala ha estat nomenat nou director gerent de l'Hospital General de Catalunya. Des del setembre del 2003, Sala estava al front de la direcció mèdica d'aquest centre, i anteriorment havia ocupat càrrecs directius al Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya i al Centre Coordinador d'Urgències.

El doctor Joan Sala i Sanjaume, de 43 anys, ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit assistencial, amb una feina important en l'atenció a les urgències i emergències mèdiques, especialment en dispositius d'atenció immediata i en el Centre de Recuperacions i Investigacions Submarines.

Com a directiu, ha ocupat diferents càrrecs, com el de director mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya i del Centre Coordinador d'Urgències i Emergències Sanitàries. Des d'aquest últim càrrec, va posar en marxa l'extensió de la resposta sanitària 061 a tota Catalunya i el número d'atenció i consell sanitari 'Sanitat Respon'.

El doctor Sala passa ara a ser el màxim responsable de l'Hospital General de Catalunya, que pertany al grup Capio Sanidad, la primera companyia privada espanyola en provisió de serveis sanitaris. El grup, que és present a 8 països d'Europa, té a l'Estat espanyol un total de 22 centres, entre hospitals, clíniques i centres sociosanitaris, i va facturar 300 milions d'euros l'any 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.