Unes 300 persones han visitat la 8a. Mostra de Turisme Jove, que enguany ha sortejat un viatge a Mallorca


  • Comparteix:

Un total de 300 persones han passat enguany per la vuitena Mostra de Turisme Jove de Sant Cugat. Des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament han valorat molt positivament aquesta iniciativa, que ha inclòs com a novetat el sorteig d'un viatge a Mallorca per a dues persones. El tinent d'alcalde de Joventut ha explicat que aquesta Mostra de Turisme ja està consolidada dins la ciutat.

Donar a conèixer l'espai de la Viatjateca als joves de la ciutat, ajudar a preparar les vacances als joves i aconseguir que els joves s'impliquin en les activitats ofertades a la mostra han estat els principals objectius d'aquesta nova edició, que ha comptat amb uns 300 visitants.

Des de l'àrea de Joventut, el tinent d'alcalde, Toni Ramon, ha valorat molt positivament aquesta xifra i ha explicat que la mostra de Turisme Jove ja és una iniciativa consolidada dins la nostra ciutat. Ramon ha afegit que aquesta proposta serveix també per reforçar el servei de la viatjateca que està en funcionament durant tot l'any.

Toni Ramon

Crec que hem consolidat una mostra que serveix també per reforçar la viatjateca que durant l'any tenim en el servei d'informació juvenil.


Com a novetat, enguany la mostra ha fet un sorteig per un viatge a Mallorca per a dues persones i on han participat totes les persones que han passat per la Mostra. El premi, però, ha anat a parar a mans de José Lomo Marin i Gabriel Albó Machado. A més, David Gallardo Capsada s'ha endut dos regals turístics per a dues persones consistents en dues visites guiades al Monestir, una diürna i l'altre nocturna. Toni Ramon ha explicat que aquest viatge serveix com a dinamitzador de la iniciativa.

Toni Ramon

Crec que el viatge el que fa és dinamitzar una mica la mostra i donar una mica d'emoció al concurs.


La mostra també ha organitzat diverses xerrades i projeccions d'audiovisuals. Ha estat el cas, entre d'altres, de Turisme solidari al Marroc, a càrrec de Sodepau, Trekking i expedicions del Pirineu Català, a càrrec d'Orient Roda, viatjar per Europa amb Interrail, a càrrec de Lledó Cazalla i al índia del nord amb motxilla que és la que ha tingut més número de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.