El nou director gerent de l'HGC vol explorar vies de col·laboració amb la sanitat pública


  • Comparteix:

Explorar vies de col·laboració amb la sanitat pública i sanejar la situació econòmica del centre són els objectius que es marca el nou director gerent de l'Hospital General de Catalunya (HGC), Joan Sala. Segons Sala, l'hospital vol ser una referència de la sanitat privada arreu de Catalunya i de l'Estat.

El director general de l'Hospital General de Catalunya ha afirmat que continuaran negociant amb la sanitat pública la prestació de serveis a la població. En l'actualitat, el centre hospitalari manté col·laboracions amb l'administració pública en el camp de la investigació mèdica.

Segons Joan Sala, la col·laboració entre l'hospital i el departament de Sanitat dependrà de l'administració catalana.

Joan Sala

Nosaltres oferim les nostres instal·lacions i els nostres professionals per a allò que vulgui l'administració


El nou director gerent ha assegurat que és 'un privilegi' que el centre compti amb ales de l'hospital sense funcionar, ja que permetrà acollir especialitats mèdiques d'alta tecnologia i incrementar la capacitat del servei d'hospitalització.

Pel que fa a la situació econòmica del centre hospitalari, el doctor Sala ha afirmat que preveuen que l'hospital sanegi els seus comptes en un període de 3 o 4 anys.

Joan Sala

El nostre objectiu és resituar-nos en l'àmbit privat en un període de tres o quatre anys.


L'Hospital General de Catalunya forma part del grup Capio Sanidad, la primera companyia privada espanyola en provisió de serveis sanitaris. El grup és present a 8 països d'Europa i té 22 centres a l'estat, entre hospitals, clíniques i centres sociosanitaris. Capio Sanidad va facturar 300 milions d'euros l'any 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.